Úzkosti, chrípka, depresie

23. aug 2024

Ahojte,ako ste sa dostali z uzkosti depresie aby neskoncil na AD.Sport,zdrave stravovanie,pohyb nic nezabera do toho sa mi pridružuje chripka,malatnost,unavenosť cele telo slabe a chyta ma z toho už depresia.Pri poteni milióny zlych myšlienok ktore sa nedaju ovladať.Nič ma nebavi a hlava mi šrotuje na plne obrátky

siegi
23. aug 2024

Sice s tym este stale bojujem, je to horsie ked mam zdravotne problemy, ale mne stav o nieco zlepsila navsteva psychologa, meditacie. Ked sa hlava rozbehne na plne obratky, vedome dychanie a sustredit sa na dych. Nedari sa mi to sice este zvladnut na 100% ale je to lepsie. A ak uz je naozaj velmi zle, mam od vseobecnej neurol. Tak si dam polku 0.25 mg. Skusit mozes nieco aj na prirodnej baze, persen, lavekan alebo depress. Doplnit horcik a b komplex. Daj si nejaky cas ze ak sa to napr za ten cas nezlepsi vyhladas odbornu pomoc. Ani trapit sa den co den nie je dobre

autor
23. aug 2024

@siegi dakujem za odpoved o neurol sposobuje zavyslost a toho sa obavam bol mi predpisany guajacuran ale zaludok ma boli tak neviem ci mam uzivat a ako dlho sa moze hlavne uzivat

siegi
23. aug 2024

Zavislost vznika pri pravidelnom dlhodobom uzivani. Ak si das 2 tabletky za tyzden nic sa nestane. Mne guajacuran na toto nepomaha. Akurat svaly mi uvolni ale ze by ukludnil nervozny zaludok alebo ozajstnu paniku tak to uz nie. Skus si popozerat aj nejake videa o neuroplasticite. Neviem nakolko ovladas anglictinu ale na youtube su velmi dobre videa o tom. Je to sice beh dlhu trat a trva to dlhsie ale da sa to.

lubossi
23. aug 2024

Ja som tiež bojoval a tabletky ani za svet.
Sport, strava, kontakty s dobrými ľuďmi to všetko zaberá, ale ako náplasť. Samozrejme treba odstrániť aj príčinu.
Strata niekoho, nenaplnene očakávania, veľa stresu..
Pomáha identifikovať to (sam alebo s psychológom) a následne prebudovať svoje predstavy o živote. Zadefinovať si svoje priority, kto si. Venovať sa novým veciam a iné zahodiť. Nepoddavat sa tomu - nebrať to ako tragédiu , skôr to akceptovať ako ze keď máš sople pri nádche.
Nepoznany nepriateľ naháňa najväčšiu paniku.

tenjeden
Odpoveď bola odstránená
Zobraz