Úzkosti a zvláštne stavy 4,5 mesiaca po pôrode

ikaros332
2. júl 2021

Ahojte, mali ste niektorá úzkosti a také cudne stavy po pôrode? Ja som po pôrode 4,5 mesiaca ..užívam aj AD Jr to už lepšie, len ma zaujíma ci som sama alebo sme ru také viaceré

petkarubi
2. júl 2021

@ikaros332 ahoj,niesi sama☹… po druhom porode panicke ataky,dostavala som sa z toho rok.. potom super zivot.. po tretom porode,hrozne uzkosti.. liecim sa zase uz 2 roky.. tiez AD.. uz je to lepsie..drzim palce,s liekmi sa z toho dostanes

ikaros332
autor
2. júl 2021

@petkarubi Ďakujem za odpoveď, aj ty to zvládneš určité, držím palce 🥰

luciar260
2. júl 2021

Ahojte , aj ja mavam , kazdy den a hlavne vecer ked zaspavam , aj v noci sa budim , je to hrozne, ja mam hlavne fyzicke prejavy , mozte sa podelit ako sa vam to prejavuje ?

ikaros332
autor
3. júl 2021

@luciar260 no som proste normálna a potom zrazu ako keby sa mi vypne mozog alebo také dačo ,niekedy sa mi zda ze nepoznám svojho manžela a také veci ale to sa mi len zda😂 ,potom mam zase, že nie som v skutočnom svete ze som na svete sama a ze je to len sen (vola sa to derelizacia) ale ja si uvedomujem ze to nie je pravda a ze to je všetko skutočnosť 🙂 , len to je neprijemne, a proste stále mam myšlienky a taak, a fyzické som mala aj ja pokedy som nezačala brat AD, hlavne ma bolelo cele telo, ruky nohy sa mi triasli ,nevydržala som ani 1 hodinu hore bez toho aby som si ľahla..a potom už som vedela ze je to psychika :(

ikaros332
autor
3. júl 2021

@luciar260 a ešte keď som mávala úzkosti tak som sa cítila strašne tak stiahnutá úplne v sebe ,nedá sa to ani opísať a dostala som veľký strach z ničoho nič.. už to nemavam

luciar260
3. júl 2021

@ikaros332 dakujem za odpoved, ja mavam take ze neprijemny pocit na hrudi, hrca v krku, v noci pocit dusenia, trpnutie ruk ale to tiez len v noci... je to dost neprijemne hlavne tie pocity chvenia v hrudi , vzdy ma to vylaka.... neviem ja stale neverim ze je to psychika ...

ikaros332
autor
3. júl 2021

@luciar260 toto co opisuješ je panička porucha

ikaros332
autor
3. júl 2021

@luciar260 panicka

luciar260
3. júl 2021

@ikaros332 no tiez si myslim , ale idem za obvodnou este nech ma posle na vysetrenia ci mam vsetko ok srdce, pluca ... lebo inak nebudem kludna kym nebudem vediet ze to mam v poriadku

ikaros332
autor
3. júl 2021

@luciar260 chápem, aj ja s bola na vyšetrenia tiež som.sa bála ze mam všelijaké choroby