Ahojte, mali ste niektorá úzkosti a také cudne stavy po pôrode? Ja som po pôrode 4,5 mesiaca ..užívam aj AD Jr to už lepšie, len ma zaujíma ci som sama alebo sme ru také viaceré
Ahojte , aj ja mavam , kazdy den a hlavne vecer ked zaspavam , aj v noci sa budim , je to hrozne, ja mam hlavne fyzicke prejavy , mozte sa podelit ako sa vam to prejavuje ?
@luciar260 no som proste normálna a potom zrazu ako keby sa mi vypne mozog alebo také dačo ,niekedy sa mi zda ze nepoznám svojho manžela a také veci ale to sa mi len zda😂 ,potom mam zase, že nie som v skutočnom svete ze som na svete sama a ze je to len sen (vola sa to derelizacia) ale ja si uvedomujem ze to nie je pravda a ze to je všetko skutočnosť 🙂 , len to je neprijemne, a proste stále mam myšlienky a taak, a fyzické som mala aj ja pokedy som nezačala brat AD, hlavne ma bolelo cele telo, ruky nohy sa mi triasli ,nevydržala som ani 1 hodinu hore bez toho aby som si ľahla..a potom už som vedela ze je to psychika :(
@ikaros332 ahoj,niesi sama☹… po druhom porode panicke ataky,dostavala som sa z toho rok.. potom super zivot.. po tretom porode,hrozne uzkosti.. liecim sa zase uz 2 roky.. tiez AD.. uz je to lepsie..drzim palce,s liekmi sa z toho dostanes