Úzkosť, nepokoj a horšie dýchanie

dzeni
16. dec 2021

Prosím už 2 týždne sa cítim hrozne, stále mam taky nepokoj, na nič sa neviem sústrediť, horšie sa mi dýcha, mam taky trás.
Vyšetrenia mam za sebou srdce, pľúcne v pohode len teda hrozný stav v hlave. Prosím 🙏 ako sa toho zbaviť, lebo ma z toho klepne, normálne sa bojím ze infarkt.
Prosim poraďte. Ďakujem ❤️

bloger
16. dec 2021

@dzeni skús si dať magnézium to by ti mohlo pomôcť.

zuzkaa1991
16. dec 2021

@dzeni ja som s tym presla (zasiahla ma smrť mladeho cloveka) prvýkrát som mala stavy co som nevedela comsis sebou s pocitmi ako opisujete isla som aj za psychologičkou ale kedse uvazujem racionálne tak mi povedala ze som ok len viac sa prejavuje stres vecer som brala persen ale prišla som ze lepsie je gs Anxiolan to beriem par dni ked mam stres potom vynechamm a ked opat sa necitim ok zoberiem opat...nechcela som AD skuste si to kupit ;) a hlavne spanok je dolezity aky mate?

luciar260
16. dec 2021

Ja mam toto uz cca rok, vysetrenia vsetky pobehane vsetko v poriadku, najhorsie je to navecer pred spanim, neprijemne pocity na hrudi, extrasystoly...

snezienkaaa82
16. dec 2021

Tetania?

pa3q
16. dec 2021

@dzeni nie som odborník ale infarkt to nie je. Zbaviť sa môžeš ľahko. Aj ked to je ťažké ale skús viac komunikovať a nerozmýšľať nad svojim problémom. Prestaň sa všímať a nerozmyslaj toľko. Hlavne sa uvoľní. Sama si privolávaš tie stavy. Viac komunikuj s okolím a depresie a úzkosť sa stratia.

dzeni
autor
17. dec 2021

@pa3q ďakujem, áno presne. Ale ja to neviem, ani za svet dostať s tej sprosté hlavy.

pa3q
17. dec 2021

@dzeni prave preto veľa komunikuj s kamarátkami s rodinou alebo sa venuje k nejakým koníčkom napr. čítanie krížovky. Zamestnám si myseľ s pozitívne mysli.

pa3q
17. dec 2021

@dzeni mne pomáha aj prechádzka s mojím hafanom v prirode. Proste pohyb a čerstvý vzduch