Ahojte, chytám úzkostné stavy, preto že si holim chĺpky aj okolo konečníka a oblasť ku zadku. Rýchlo mi to prerastá a vidno to aj keď mám nohavičky. Neskutočne mi to uberá so sebavedomia že si musím holiť aj "zadok". Sama sebe sa vôbec nepáčim, ani na kúpalisko s partnerom nechcem ísť. Prosím, upokojte ma nejak🥴
@nikaeli Nie sú to úzkostné stavy,len prirovnanie. No chytám z toho už paniku lebo som jak opička. To ma mrzí, dúfam že sa z toho dostaneš 🍀🍀🍀 veľa síl
A prečo máš kvôli tomu úzkostné stavy? Však prebehni každý deň žiletkou, keď sa sprchuješ a máš po probléme ... ja to tak roky robím, tiež mám husté tmavé chlpy, ale že by som kvôli tomu chytala nejaké depresie sa nedá povedať. Ver, že v živote sú oveľa vážnejšie problémy ako toto.
Nechápem veď aj ja sa tam holím a v živote mi nenapadlo mať z toho depky 😄 Normálne sa holím medzi nohami a holím rovno aj tam, čo je na tom. Keby mám aj toto riešiť tak sa asi zbláznim.
Podľa mňa väčšina žien si to holi. Ja som po pôrodoch tak zchlpatela že nechci vedieť kde všade 🦧😅 kým to v sprche všetko dám dole aj to trvá. Niektoré miesta holim, niektoré trham s pinzetou, iné voskujem. Ale nikdy ma nenapadlo sa nad tým takto zamýšľať, čo už mám robiť. Aj muž si zvykol 😄 šak sú to aj jeho deti po ktorých som schlpatela 🤷
ak mas pocit, ze je to nejako extremne alebo jednoducho ti to takymto sposobom zasahuje do zivota, tak riesenie pokojne moze byt aj depilacia a budes mat vzdy zopar tyzdnov pokoj - kazdopadne zrejme v tom pripade asi tych chlpkov bude viac na viacerych miestach, tak toto zrovna ti fakt nemusi vadit viac ako ine mieste :D ma to totiz riesenie - holit sa castejsie, depilacia atd.
Kup si philips lumeu ta je top, nemusim sa uz holit staci raz ta mesiac pobehat lumeou a mam pokoj
Na zaciatok ju treba kazde 2 tyzdne pouzivat ale potom uz chloy nerastu, alebo si ich dat natrvalo odstranit laserom a vec vybavena😉
Chápem ťa. Som síce muž a poriadne chlpatý ale to nie je o chlpoch. Ja som mal podobne pocity keď som začal plešatieť. Nevedel som sa nejaký čas s tým zmieriť no pomohlo mi nebrať sa vážne. Robil som si z toho srandu a postupne to prešlo. Možno ešte lepšie prirovnanie som si spomenul. Keď sme mali stužkovú všetci chlapci sme sa prezliekli za ženy a tancovali sme. Bol to taký zvyk na niektorých školách asi ho vymyslel nejaký trans. Spomínam si ako mi prišlo zle od žalúdka keď som sa videl v zrkadle v punčoškách a spolužiačka ma malovala. Namaľované oči na ušiach náušnice pery zrúžované. A pritom chlpaté nohy a mužné telo. Psychiatri asi aj majú na ti nejaký názov. Človek v zrkadle potrebuje vidieť seba takého aký sa očakáva. Ty teraz prežívaš niečo podobne ale v opačnom garde. Tvoja predstava o sebe je že si žena bez chĺpkov a zrazu zmena. Teraz som ti asi veľmi nepomohol lebo mne vtedy stačilo sa vyzliecť z pančúch a bolo to. No plešina mi ostala to som prijal. Žena sa potrebuje cítiť pekná. Možno by ti pomohlo vedomie že väčšine mužov to nevadí a niektorým sa to aj páči. Ja tomu neprikladam dôležitosť a manželka by sa mi páčila aj sexuálne aj s chĺpkami. Alebo si nechaj poradit od jania023 alebo sa popýtaj dobrých kozmetičiek. Je to vec ktorá sa dá odstrániť. A súčasne si povedz: Hoci mám chlpy na intímnych miestach prijímam sa a mám sa rada. A som pekná. Opakuj si to niekoľko krát denne a nahlas.
@jania023 mám lumeu od apríla ale nejak nezabralo....už som vo fáze kedy len raz za mesiac blikam,ale chlpy sú takmer také isté... myslíš že mám ešte blikať každé 2?
@slovakboy ďakujem za milé slová. Ja nezarastam nejak extrémne,ale nenávidím chlpy keď ich vidím tak zle mi je 😁
Ak mas este vela chlpkov tak blikaj aj castejsie aj jazdy tyzden pokial sa neeliminuju.
Mas nainstalovanu aj aplikaciu lumei v mobile? Podla nej ti vypocita kolko blikov mas mat na nohe v 1 rade, mne napr vypocitalo ze az 32 co je strasne vela
Plus nohy predtym treba oholit inak to nefunguje lebo len spali chlp ale nie korienok
@jania023 mám aplikácie,ale použila som ju len 3 krát 😃asi začnem opäť každé 2
@jania023 vôbec nemáš chlpy?😯
Este sem tam chlp mam
Este mi treba blikat. Ale nejake 90% chlpov je fuc
Trvalo to ale 5-6 mesiacov pokial som sa dostala na 90%
Ale je pravda ze nie stale som dodrziavala kedy som mala blikat. Podla apky ked to nedodrzis mozes zacat od 0
úzkostné stavy sú niečo úplne iné..
(búšenie srdca, vysoký tep, arytmie, lapanie po dychu, tŕpnutie či trasenie rúk, nôh, krútenie hlavy, pocit že jednoducho skolabuješ).. zažívam to teraz takmer denne 😔