Ahojte chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s uzkostou depresie nemam fungujem normalne mavam zvieravy tlak na hrudi na lavej strane a bolesti hlavy je to naozaj psychika alebo to moze byt nieco ine dik za kazdy nazor 😉
ano, to co popisujes, je uzkost. skus prist na pricinu, ja som doposial vzdy vedela pricinu jasne pomenovat. nepomoze nic len jej odstranenie. ale ak je to neodstranitelna vec, urcite chod k psychologovi.
mavam to aj ja v case velkeho stresu,aj ked stres odzneje,ani spavat nemozem niekedy...:(
a tez citim to,co ty a magne b6 mi moc nepomaha,lebo mi znizuje rapidne tlak, uz beztak nizky:( a navod nemam,asi len vzduch cerstvy a nejak sa vnutorne ukludniť.
Ja mavam to iste dala som i caj na priedusky a kasel troska ma to preslo ale pobolieva ma to hlavne na lavej strane kde je srdce
@lukasko12 ja mam tej istý problém
@vanda323 tiež ta bolelo na hrudi akoby ??
@majk0986542257 Aj na hrudi aj som mala pocit že sa.mi zle dycha
@vanda323 ja tiež tak 😔,,čo ti pomohlo ??
@majk0986542257 No ten Magnosolv. On je na predpis ale je ozaj dobrý. A ešte ja keď na mňa ide ten fakt stav atak, vzdy si opakujem že to nič není. Premeriam si tlak a poviem si no je to oka.
@vanda323 ťažko sa mi dýcha som slabá a akoby hrčka na krku nemôžem sa niekedy nadýchnuť cítim taky tlak na hrudi....som už hotová
@majk0986542257 Počkaj, ukľudní sa moja. Daj si fakt magnézium skoc do najbližšej lekárne a opýtaj si najsilnejšie . Potom sa fakt ukľudní ja si myslím že by si mala ísť k psychiatričke
@vanda323 magnézium tie šumivé??alebo radšej normálne tabletky???
@majk0986542257 Tak ja beriem magnosolv. Ale.to je na predpis. Skús sa opýtať obvodnej či by ti nedala. Ak nie kúp si magnerot, alebo mne dobre robilo aj magne B6
@vanda323 mam 17 rokov môžem brat tie magnerot ??alebo to magne ?
@majk0986542257 Veď sa opýtaj v lekárni mi ja. Na toto ti neviem odpovedať
@vanda323 aj keď si nemala.stresy tu bolo zle ??keď si ešte žiadne lieky nebrala
@majk0986542257 Anooo celý deň som bola v podstate v strese, stále som sa kontrolovala, prečo vlastne nechceš navštíviť psychiatra? Bojíš sa? Nemáš čoho
@vanda323 môžem sa opýtať mala si aj pocit ze máš akoby v krku hrčku alebo ze stuhnuty krku ???
@majk0986542257 Áno mala, ako keby mi tam narástla hrča
@vanda323 také ťažšie polikanie slín .
@leo25 tak sa prejavujú úzkosti. Treba si dať Magne B6, prípadne sú aj v lekárni preparáty na ukľudnenie na prírodnej báze. Ak to nepomôže, tak skúste vyhľadať psychológa a ak to bude dlhodobé, tak psychiatra. Skúste sa zamyslieť z čoho sú tie úzkosti - aké máte problémy. Ak nie je nič konkrétne, čo by mohlo spôsobovať úzkosti /môžu to byť niekedy aj lieky/, tak ak to je dlhodobé tak potom už len cesta k psychiatrovi.