Úzkosť a vyhorenie

michaelad97
27. dec 2021

Ahojte. Asi niektorá pozná stav, že má úzkost, cítim sa poslednú dobu úplne "vyhoraná". Som na syna sama, takže 24 hodín nonstop sním, ale už som si zvykla. No niekedy na mňa dojde taký stav, že plačem, proste mám úzkost + do toho aj strese v rodine takže som k.o. Tento rok mi zomrela postihnutá dvojička a za 2 mesiace zase krsný zomrel, čo ma vychoval. Takže asi to teraz na mňa doľahlo, pripísal sa aj problém so spánkom. Čo by ste mi odporučili? Potrebujem niečo čo mi zas dá "chuť žiť". Prosím bez blbých komentov lebo to mi nepomôže nijak...

hebba25
27. dec 2021

Minimálne Persen alebo Sedatif PC a magnézium. Na uvoľnenie pomáha aj guajacuran. Aj antistresove čaje k tomu pi.

mikadooo
27. dec 2021

@michaelad97 nechceš ísť s tým k odborníkovi? Ak sa ti dá samozrejme... Minimálne nejaké sedenia s psychológom by nebolo zlé podľa mňa. A ak bude treba, tak on by ti už poradil, či to treba riešiť aj liekmi, alebo psychoterapiou alebo tak. Alebo ťa len uistí, že tvoje pocity sú normálne a že to trebárs po nejakom čase odznie, keďže teraz máš dve relatívne čerstvé traumy za sebou...

melonik7
27. dec 2021

@michaelad97 guajacuran a magnezium ..posielam ❤

laan93
1. jan 2022

https://modin.sk/
mne pomohli tieto výživové prírodné doplnky, majú viacej druhov, či na bolesti hlavy, na psychiku, alebo niečo iné 🙂