Dobrý večer žienky. Poradili by ste mi ako bojovať so stavom úzkosti a strachu??ako s tým bojujete vy?Ďakujem za odpovede
@polovnicka92 strach zo strachu ,že sa stane nieco čo nechcem
Tak sa nezameriavajte na to co nechcete 🙂 myšlienkami si tvorime nás život na čo si zbytočne škodiť umelo vytvorenými strachmi 😊 myslite len na to co chcete a bude dobre
@polovnicka92 to sa snažím niekedy mi to ide niekedy nie a následkom strachu ataku ma niekedy prehana 😐
na zvládanie týchto nepríjemných emocii sú rôzne dychové cvičenia...učia ich psychologovia...
Poznám tieto stavy, hlavne potom čo mi zomrel otecko som dlho pociťovala uskost a strach, panicke ataky, mne pomohlo že som sa zamerala nato co rada robím a venovala som sa tomu naplno vždy som sa s niečím zamestnala a veľa som bol s ľuďmi ktorých mam rada hovorila som si ze co sa ma štát stane sa zbytočne sa budem nadtým stresovať keď sa to stať ma hoci co stane sa tak aký to má význam strachovať sa, snažila som sa tešiť z maličkosti,a prinajhoršom som si dávala na uvoľnenie voľnopredajné lieky gujacuran,mne pomáhali 😊
@katie1604 ďakujem ja ju mam tiez ale ani som ju nedocitala 😊
@deti95060810 viem aj to sa snazim pouzivat
@karlakk to mi teda velmi nepomaha,ale snazim sa aj takto so sebou bojovat
Co Vam sposobuje tieto pocity?? Treba hladat pricinu