Všetko sa na mňa zosypalo z tohoto týždňa.. chlap, praca a mám pred MS.. nikto ma nevie vypočuť len potopiť a cítim sa ešte horšie aj keď to asi nebolo tak myslene.. plačem už asi hodinu a mam úplne opuchnuté oči… nedala som to a vzala som Neurol 0,25 a mam z toho výčitky..
Nemaj z toho výčitky ak si si dala len raz ja ho beriem dnes to budú dva týždne a neviem ako ho vysadiť lebo večerom vždy na mna príde strach búšenie závraty
Zdravím žienky,
pozrite si na nete info o " Syndrom priepustného čreva "
spôsobuje úzkosti, nespavosť, kožné problémy, depresie ......
Skúste zmenu stravy a pohyb, prechádzky, turistika v prírode .....
Ak môžem poradiť,neurol jednorázovo neuškodí.Vznika závislosť po nejakom čase užívania,asi po pár tyzdnoch.Sla by som k psychológovi alebo rovno k psychiatrovi a povedala mu,čo má trápi.Najdi si takého,čo má dobré ohlasy.Nemusis nutné brať lieky,no ak uzná,že áno,dôveruj.Mozno sa len potrebuješ vyrozprávať a prip.zastabilizovat liekmi,no nie návykovymi ukludnovakmi.
Ahoj ja mám toto tiež že mám úzkosť plačem anikto to nevie pochopiť pozri ak si si dala liek je to pre niečo ty si to v ten daný moment potrebovala nehovorím že to je správne alebo nie ja neviem no musíš ty vedieť prečo si to spravila ak si ich nedavas každý večer je to myslim ok nikto to nechápe kto nemá úzkosť nech mi hovoria čo chcú ...držím palce a nemaj výčitky keby niečo kľudne napíš 🙃