Dobrý deň,
ja som už zúfalá možno mi poradíte,alebo aspoň poviete svoje skúsenosti.
Úzkosť a panicku poruchy už mám niekoľko rokov,ale liečiť som sa začala len v roku 2019,pretože som nevedela o akú chorobu ide.
Chodím psychiatrovi,odkedy jem Alventu už nemavam panicke záchvaty,veľmi zriedka a keď aj tak slabšie.
No problém je v tom,že som neustále v nepokoji.Stále mám strach,stále sa trasiem,stále mám úzkosť až depresiu,inokedy mi búši srdce,alebo ma boli chrbtica medzi lopatkami,niekedy ma boli až ruka,občas keď mám nervozitu tak aj lýtka (nepuchnú).
Nemôžem sa pohnúť z domu ihneď mám paniku,bojím sa že zomriem že mám choroby nejaké alebo trombozu.Proste ani na krok z domu.Problém je v tom,že mám pocit ako by ma môj psychiater stále nechápal,mám len jednu tabletu Alventa 75mg ráno.Neni to malo na takéto dosť ťažké stavy ? Vyčerpáva ma to,nedokážem takto zit.
A to nehovorím o tom,že mávam závraty a točenie hlavy,niekedy si myslím že mam tetaniu.
Krčnú chrbticu mám ako povedala neurologička v strasnom stave.
Nadstavenie na Alventu trvá u niekoho aj rok.Podľa mňa by ti mal psychiater zvýšiť dávku aspon na 150mg.a doplniť ešte nejakými AD na ukludnenie .či už lexaurin,neurol,tritico alebo mirzaten.Lieky ti pomôžu no najviac si pomôžeš len ty sama a to prekonávať svoj strach.Držím palce aby si sa citíla čo najskôr v pohode.
@powercrystals12 Ďakujem 🙏
A ten psychiater v Zlatych Moravciach u neho si nebola?
@dagmarovita bola.
Ďakujem všetkým za názor,budem to musieť inak riešiť.
@naty_10 skús zmeniť psychiatra