Úzkosť a derealizácia

fesenet
15. dec 2020

Zdravim chcel by som sa opýtať mám úzkosti a dealizaciu resp. Úzkosti mám už len minimálne ale tá derealizacia mi ostala ale nieje taká silná mám iba take že sa mi zda niekedy že je všetko ako sen a krátkodobú pamäť mám niekedy horšiu a emocie moc nemqm ale tak to jr aj účinok AD, beriem AD mesiac a pól úzkosti mávam tak 1x do dňa už ken maximálne predtým to bolo aj 20x za deň a chcel by som sa opýtať že či má s týmto niekto niake skúsenosti a že či to prejde a väčšinou tá derealizacia príde namna až večer cez deň je to relatívne vporiadku ďakujem za každú radu a pomoc a prajem pekne sviatky.

katkati
15. dec 2020

@fesenet Ahoj. Mesiac a pol berieš lieky a sám vidíš, že sa to zlepšuje. Tak len neprestane brat lieky, vydrž a počúvaj lekára, predpokladám, že je to psychiater. Určite ti lekár povedal, že takéto lieky zaberajú až po dlhšej dobe, mozog sa musí na to nastaviť. Určite bude lepšie. Ak nie, lekár bude skúšať možno aj iné lieky. Nie každému zaberú rovnaké lieky, musí sa vychytať látka, ktorá zaberie u teba. Drž sa a nestrácaj nádej.

fesenet
autor
15. dec 2020

@katkati jo veď áno len som taký že úzkosti nemám ale proste sa tak cudne citim ako keby som to nebol ja a som z toho vystrašený a ďakujem veľmi pekne za odpoved

fesenet
autor
15. dec 2020

@katkati a proste mám 19 rokov toto sú najlepšie roky života a z ničoho nič sa mi to stalo a úplne som z toho nešťastný lebo som mal úplne šťastný a spokojný život a proste z ničoho nič sa stalo toto a chcem sa dat čo najskôr doporiadku a bavit sa opäť životom

livi
15. dec 2020

@fesenet neboj, u mňa to začalo tiež presne v tomto veku. po krátkej dobe užívania liekov sa to dalo doporiadku. užívala som ich asi rok-dva, potom sa to vrátilo o pár rokov, po tehotenstvách. vždy mi pomohla správne nastavená liečba. teraz už som takmer 4 roky bez liekov a fungujem normálne. ak lieky nezaberajú ako majú, treba skúsiť zmeniť liečbu, poprípade zmeniť lekára. mne bola najprv stanovená úplne zlá diagnóza, až druhý lekár mi veľmi pomohol

fesenet
autor
15. dec 2020

@livi skúsim napísať lekárovi či neskúsi zmeniť ale tak je tam cítiť zlepšenie oproti začiatkom len sa proste citim ako keby som bol v inom tele a mám tie derealizacne príznaky

livi
15. dec 2020

@fesenet áno, úplne chápem, čo prežívaš. o všetkom určite povedz lekárovi, on už vie, ako nastaviť liečbu. určite sa dá vrátiť do normálneho života, hoci teraz ti to takto nepríde. držím palce😉

kuks700
16. dec 2020

Určíte vyskúšajte Migrix je to zmes asi 20 bylín a pomáha ľudom s psychikou . Je to super, veď nebudete predsa riešiť problémy chémiou(lieky, prášky atď.) ale prírodou. Byliny majú schopnosť čistiť mozog na bukovej úrovni...

livi
16. dec 2020

@kuks700 ty si asi v živote vážne problémy nemal chlapce.. takých bolo,čo sa liečili bylinkami..aj infarkt by si riešil bylinkami?? Takých múdrych,čo v živote takéto problémy nezažili a radia ľuďom sprostosti,tu už bolo..môže to brať ako podpornú liečbu,ale kým by sa spoliehal na byliny a čakal na výsledok,tak by sa mu stav zhoršil,žeby sa toho zlepšenia už nemusel dožiť!! V dnešnej dobe,kedy sú lieky na vysoko profesionálnej úrovni, zachraňujú ľuďom životy a ludia vdaka nim mozu plnohodnotne fungovat tu budeš trepať o bylinkach, ty bioeko mudrlant! Vidno,ze absolútne nemáš poňatia,čo sú to psychické problemy!!

kuks700
17. dec 2020

@livi
@fernest
No viem že na psychické problémy je dobrý Boh nie taký ako ho ľudia poznajú v kostole ale taký ktorý je živý a žije v tebe, ak prijmeš Ježiša ako svojho pána a spasiteľa . V Biblii sa aj hovorí že sme jeho chrámom. Biblia je super kniha skúste ju citát no nie tak ako učí tradícia. V Biblii sa píše že na počiatku bolo slovo a to slovo bolo u Boha a to slovo bol Boh. A preto by ju ľudia mali čítať tak ako keby čítali živé božie slovo ktoré ma moc uzdraviť človeka. Veď predsa Boh stvoril mozog a on najlepšie vie ako dať veci do poriadku, a preto ľudia majú čim ďalej psychické problémy lebo sú v hriechu a robia si veci po svojom a nečítajú Bibliu.

A čo sa týka byliniek, viem že ich stvoril Boh a určite pomáhajú, viem liek zaberie hneď, a je vidieť výsledky, ale o 10 rokov sa prejavia vedľajšie účinky.

A ja pomáham ľudom tak že ich učím to že sa môžu dostať z akejkoľvek choroby a to tak že zoberú zdravie do vlastných rúk. Nejde len o byliny ale aj o zmenu životosprávy, vyučujeme systém zdravia (5 pilierov zdravia - pohyb, strava, kúpele, odpočinok , nápoje)

Áno na jednej strane máte pravdu, tak ako byliny ľudia poznajú dnes psychické problémy neodstránia. Počuli ste už pojem bylinná zmes ? 306 bylín rozložene po 15 až 20 bylín na každú organovú sústavu. Organové sústavy prejdete 3x detoxikujeťe , energizujeťe a regenerujete ich trvá to 7 mesiacov. Prečo 7? No už ste možno videli produkt že zober toto na tri dni a detoxikuješ sa . Blbosť nemôže sa človek očistiť za 3 dni ked 30-40 rokov berie lieky a pije kolu, alkohol je éčka nanáša si na pleť chémiu to proste nefunguje. Byliny majú tuto schopnosť vyčistiť človeka ale ako som už spomenul nie iba byliny ale celý systém zdravia dostanú človeka z ťažkosti.

Asi všetci už poznajú byliny vo forme nijakých tinktúr, čajíkov, extraktov a podobne. Veď čo ľudia robia zoberú čaj zalejú ho horúcou vodou, takto zničia skoro všetky vitamíny a enzýmy. Bylinná zmes je celkom niečo iné a keď to nepoznáte nemôžete to súdiť. Bylina ma aj vlákninu a ľudia zalejú čaj a vrecúško vyhodia.

Príčinou všetkých chorôb je toxicita a prekyslenie. A preto sa potrebujem detoxikovať na to slúžia byliny. A zmenou životosprávy sa alkalizuje(ovocie zelenina- surová strava je živá ako sme živý aj my preto by sme mali jesť viac surovej a obmedziť varenú stravu) -alkalické prostredie nemajú radi žiadne choroby. K toxicite patria aj toxické myšlienky. Vedeli ste že myšlienka je hmotná ? Myšlienky sa syntetizujú do podoby bielkovín pri génovej expresii a zaberajú v mozgu reálne miesto.

Zdravie treba brať komplexne 🙂

Ospravedlňujem sa za gramatické chyby ak nejakej sú :D

livi
17. dec 2020

@kuks700 Ja si myslím,že žijem relatívne zdravo, žijem na dedine, dokonca mimo obce, pestujeme si vlastne potraviny,dokonca chovame zvieratá na mäso. Bylinky mame tiež vlastne a vo vacsom.množstve,si predstav..Už viac bio asi nemozeme byť. Ale viem,čo je to závažnosť takéhoto ochorenia,ktoré som sama prekonala. Absolútne,ale absolútne nemáš šajnu,čo to je. Keby si to prezil/la,nerozprával by so toto. Tu je NUTNA AKUTNA liečba a potom môže zároveň riešiť "bylinky" a zdravý spôsob života. Bylinky mu.mozno mozu pomôcť do budúcna sa tomu vyhnúť a hovorím možno,lebo najprv musí prísť na to,čo mu tento problém spôsobilo.
A o Ježišovi tu nerozpravaj,lebo každý si v prvom rade musí pomôcť sám, nie spoliehať a upinat sa na niečo a bez vlastného pričinenia. Musis tak akurat prijat sam seba a zaujímať sa o seba aj svoje telo.
Načítané sprostosti vie sprostredkovať každý. Keby si aspoň mala vlastnú skúsenosť,ale len strielas,čo si si niekde prečítala. A prekyslenie?? To je blud,ktorý je už dávno vyvrateny,ale nevadí. Hlavne,že čítame hlavnespravy,alebo sledujeme badatela,ze?
Tak ešte raz- ak nemáš VLASTNU skúsenosť, nezavádzaj tu a nesir bludy

kuks700
17. dec 2020

@livi naozaj neviem čo to je za problém, len viem že keď si človek prečisti črevá a bunky tak potom Migrix produkt ktorý som spomenul vyššie určíte pomôže. Lebo človek si napríklad dá doplnky vitamíny a rôzne veci ale ak nemá prečisťte čreva získa akurát tak drahý moč organizmus vstrebe veľmi málo,
Migrix
Bylinná zmes pozitívne pôsobí pri boji proti mikroorganizmom ako EBV vírus, ktorý spúšťa celý rad neurologických oslabení, porúch a zápalov nervového systému. Jednotlivé zložky slúžia na odstránenie zápalov nervových zakončení v mozgovej kôre a odstranenie z mozgového tkaniva vírusy a ťažké kovy, najmä ortuť. Pomáha pri čistení, posilňovaní a regenerácii mozgu, hypotalamusu a nervového systému. Pozitívne pôsobí na zlepšenie stavov pri epileptických záchvatoch, vznikajúcej migrény, bolesti hlavy, poruche sústredenia, poruche spánku, zmene nálad až po depresie. Pomáha upokojovať myseľ a odstraňovať príznaky ako smútok, strata záujmu o akékoľvek činnosti, ktoré vás predtým bavili, spomalené uvažovanie, vady reči alebo pohybu a myšlienky na seba poškodzovanie.

bylkax
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fesenet
autor
13. jan 2021

@bylkax ahoj, už to je relatívne vporiadku úzkosti už nemám derealizacia odisla tak uvidíme lieky zabrali po 2 mesiacoch a už sa citim dobre nieje to 100% ako predtým ale tak to je na dlhšiu liečbu treba myslieť pozitívne a prejde to a ďakujem za tvoj názor.

livi
13. jan 2021

@fesenet super, to ma teší.. dúfam,že 7z bude len dobre😉 lieky určite užívaj dlhodobo, aby sa ti to nedajbože nevrátilo

fesenet
autor
14. jan 2021

@livi ďakujem jo jasne budem rok ich mám brat twk to je relatívne pohode doba ešte tak to zvladnem

teleskop
14. jan 2021

@fesenet derealizacia prejde...ako zaberu antidepresiva

livi
14. jan 2021

@teleskop prejde,ale lieky treba užívať dlhodobo,nie hned vysadit

juliet86
14. jan 2021

@fesenet gratulujem ti

anna883
17. jan 2021

@fesenet ahoj ako sa cítiš? Derealizácia odišla?

olsan
24. jan 2021

@kuks700 Kde sa to dá kúpiť, objednať?