Úzka stolica

18. mar 2023

Ahojte, ujo google vyhodi tu najhorsiu moznu dg. Moze byt za uzkou stolicou aj iny problem? Trva to tyzden, uzka stolica, aj 2x denne. U dr som bola, na vysetrenia cakam.

misickaa4
18. mar 2023

Ano vie. Tiez som to mavala. Pomohla az bylinna detoxikacia
Alr na.zaciatok nasadte KVALITNE probiotika a vlakninu ..

autor
18. mar 2023

@misickaa4 dakujem💚vsetko, co som nasla k teme, robim. Probiotika, antiparazitika, odstavujeme mrkva, cvikla, jablko. Beriem regalen na ocistu creva. Vela vlakniny, zeleniny. Strava bez lepku a mlieka. Svedske byliny a case podla marie treben. Makam na sebe. Vystrasilo ma to😞 viete poradit bylinny detox? Probiotika mam stastne brusko a ptobiohit. Potom vystriedam za gastropohoda. Z abczdravia.sk. mali by byt kvalitne. D3, reishi, pestrec, este chcem chagu na traviace organy chcem dokupit🍀💚

misickaa4
18. mar 2023

A nic nepomaha?
To bolo uz par rokov dozadu , ta pani dr je uz na dochodku
Bola to aj joalis kura , potom gemmoterapia

rude_baby
18. mar 2023

A Dr ti na to co povedal?

autor
18. mar 2023

@misickaa4 dakujem.joalis som uz davno brala

autor
18. mar 2023

@rude_baby sono,kolonoskopia.

beataxxx
18. mar 2023

Asi je v konecniku nejaka prekazka, mozu to byt vnutorne hemoroidy, ale treba vylucit aj ine ochorenie, na koniku Ta nevysetria, rozumne by bolo ist k doktorovi

misickaa4
18. mar 2023

A nepomohlo?

autor
18. mar 2023

@beataxxx bola som,cakam na terminy

beataxxx
18. mar 2023

Drzim palce🙂

eva_888
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. mar 2023

@eva_888 vies napisat nieco konkretne? beriem regalen z energy 🙂 tiez si mala uzku stolicu? dakujem

eva_888
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
26. mar 2023

@misickaa4 tak po 2tyzdnoch je vsetko ok🙏🙂padol mi kamen zo srdca😍👍🙂

misickaa4
26. mar 2023

Super
A co pomohlo?

11spido11
20. aug 2024

Co pomohlo tiež mam podobny problém bokest brucha a zdá sa mu stolica užšia aj keď neviem co znamená užšia 🙂