Užívate probiotiká?

enigma7
14. dec 2012

Ahojte mamulky prosim Vas uzivate tu niektora probiotika? Vedeli by ste poradit nejake kvalitne? Dakujem

zivika
14. dec 2012

@enigma7 ja som brala bio gaia a dophilus (tie robia aj speci pre zeny), no a teraz mi v lekarni odporucili pearls YB, ale tam je len 10 tebletiek, tiez su urcene pre zeny, beriem ich iba pocas brania atb, kedze mam zapal mechura...

enigma7
autor
14. dec 2012

zivika
Dakujem za tip no ja to chcem uzivat i ked vysadim atb. Ved je to doplnok stravi a aj kvoli oslabenej imunite ;)

xlucia
14. dec 2012

@enigma7 probio fix. neviem si ich vynachvalit

enigma7
autor
14. dec 2012

xlucia
Daju sa brat aj dlhodobo?? Ako je to balene a cenovo to vide kolko?

lialucia
14. dec 2012

aj ja mám Probio-fix, ja ich užívam kvôli tráveniu 🙂

enigma7
autor
14. dec 2012

lialucia
Ja mam za sebou agresivny virus heliko. A blvala som tyzden v kuse vzdy rano a beriem silne antibiotika tak preto aby mi nenarusili crevnu mikrofloru ;( ale chcem ich uzivat aj po vysadeni

xlucia
15. dec 2012

@enigma7 aj dlhodobo. vyhodnejsie je balenie 60 ks cca 16e

bebe2013
15. dec 2012

@enigma7 tie probiotika by si mala uzivat hned. Nie az po vysadeni antibiotik.

enigma7
autor
15. dec 2012

bebe2014 moja vec nie? ;) naordinoval mi to tak lekar... a to ze ich chcem brat aj po vysadeni je moja vola nikde nieje napisane MUSIM... ale dakujem

janie80
15. dec 2012

@enigma7 nechcem ani rypat ani byt drza, ale skus pouzivat vyhladavac... Co som si vsimla, dnes si zalozila minimalne tretiu temu a na vsetky z nich by si odpoved vo fore nasla... Duplicitne temy ti admin vymaze... 😔

beethoven
17. dec 2012

ahoj, v lekarni ti dokazu poradit najlepsie, ake probiotika su pre teba vhodne aj vzhladom na to, ake silne antibiotika beries. Videjko, preco su vhodne probiotika, som nasiel tu http://www.sunpharma.sk/poradna/video-co-su-pro... a v kolonke Traviaci trakt si mozes orientacne pozriet ceny a jednotlive druhy

brumka
17. dec 2012

jasom brala probio fix su drahe asuper adaju sa dlhodobo podstate kazde probiotika by sa mali minimalne opl roka v kuse uzivat a hlavne pocas uzivania antibiotik.

bambo308
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bebe2013
27. jan 2013

@enigma7 dufam, ze chapes rozdiel medzi mala by si a musis. Ak beries antibiotika, tak brobiotika, ak nechces, aby ti antibiotika spolu s chrobou, proti ktorej bojuju, vymlatili aj brusnu floru a tym znizili imunitu, by si mala brat hned, ako zacnes brat tie antibiotika.

grimi
24. nov 2016

Ja som užívala probiotiká biopron od valosunu a mne konkrétne teda pomohli. Nie je síce určený čiste pre ženy ale čítala som naň kopu dobrých recenzií tak som ho vyskúšala aj počas brania antibiotík a vtedy keď som ich neužívala a zabral mi. Čítala som ale že probiotiká by sa mali brať hlavne počas príjmania antibiotík.