Ahojte mamulky prosim Vas uzivate tu niektora probiotika? Vedeli by ste poradit nejake kvalitne? Dakujem
zivika
Dakujem za tip no ja to chcem uzivat i ked vysadim atb. Ved je to doplnok stravi a aj kvoli oslabenej imunite ;)
xlucia
Daju sa brat aj dlhodobo?? Ako je to balene a cenovo to vide kolko?
aj ja mám Probio-fix, ja ich užívam kvôli tráveniu 🙂
lialucia
Ja mam za sebou agresivny virus heliko. A blvala som tyzden v kuse vzdy rano a beriem silne antibiotika tak preto aby mi nenarusili crevnu mikrofloru ;( ale chcem ich uzivat aj po vysadeni
bebe2014 moja vec nie? ;) naordinoval mi to tak lekar... a to ze ich chcem brat aj po vysadeni je moja vola nikde nieje napisane MUSIM... ale dakujem
ahoj, v lekarni ti dokazu poradit najlepsie, ake probiotika su pre teba vhodne aj vzhladom na to, ake silne antibiotika beries. Videjko, preco su vhodne probiotika, som nasiel tu http://www.sunpharma.sk/poradna/video-co-su-pro... a v kolonke Traviaci trakt si mozes orientacne pozriet ceny a jednotlive druhy
jasom brala probio fix su drahe asuper adaju sa dlhodobo podstate kazde probiotika by sa mali minimalne opl roka v kuse uzivat a hlavne pocas uzivania antibiotik.
Ja som užívala probiotiká biopron od valosunu a mne konkrétne teda pomohli. Nie je síce určený čiste pre ženy ale čítala som naň kopu dobrých recenzií tak som ho vyskúšala aj počas brania antibiotík a vtedy keď som ich neužívala a zabral mi. Čítala som ale že probiotiká by sa mali brať hlavne počas príjmania antibiotík.
@enigma7 ja som brala bio gaia a dophilus (tie robia aj speci pre zeny), no a teraz mi v lekarni odporucili pearls YB, ale tam je len 10 tebletiek, tiez su urcene pre zeny, beriem ich iba pocas brania atb, kedze mam zapal mechura...