Užívate jačmeň a chlorellu?

mitama
7. aug 2020

Ahojte baby, ktoré užívate chlorelu a jačmeň. Mám od gw, všade sa udáva, že má byt minimálne hodinový odstup s inými liekmi. Zaujíma na ale, keď ide o hylak forte- probiotiká na čreva, konkrétne by som to chcela proti dlhodobému nadúvaniu. Hylak sa má pred jedlom/ počas jedla a chlorella počas/po jedle. Hylak sa užíva tiež 3x denne.
Sú hylak ako klasické lieky- rôzne tabletky a pod.? Alebo to môžem užívať normálne bez toho hodinového rozostupu. Nakoľko jesť 6x do dňa aby som to nejako rozostúpila, no neviem.
Dik za rady 🙂

angel1205
12. aug 2020

@mitama ahoj, pokial užívať chlorellu a jacmen, tak už nie je nutne, aby si užívala niečo iné. Neviem, ako dlho ho berieš a na akej dávke aktuálne si, ale netreba k nim žiadne ďalšie doplnky. Jacmen pól hodku pred jedlom a chlorellu ideálne po, alebo keď si spomenies 🙂

mitama
autor
13. aug 2020

@angel1205 ďakujem 🙂 užívam ich asi 2 mesiace, ibaže naozaj mám veľmi nafúknuté brucho, takze potrebujem na to niečo, vieš.

angel1205
13. aug 2020

@mitama a dávkovanie máš aké?

mitama
autor
14. aug 2020

@angel1205 jačmeň ráno nalačno 30min pred jedlom a chlorelu po jedle 15x3 tabliet denne

angel1205
14. aug 2020

@mitama to vyzerá byt fajn, aj keď si nepísala koľko toho jacmena, nevadí 🙂 chlorella je ok, ale nebuď v strese, že presne po jedle a podobne. Aj keď by si si dala len dva krát za deň, tak sa nič nedeje. Jacmen je ideál na lacno, ale aj keby náhodou niekedy nebol, tiež to nie je katastrofa. Ma ti to pomôcť a nie stresovať 😉 a keďže užívať 2 mesiace, tak by si pomalinky mala vidieť výsledky. 🙂 keby čokoľvek, kľudne mi píš

mitama
autor
16. aug 2020

@angel1205 zlata si, ďakujem veľmi pekne za pomoc ❤️