Užívate homeopatiká pri endometrióze?

janka300
26. okt 2012

Ahojte, chcem poprosiť o radu, či užívate nejaké homeopatiká pri endo. Ja som užívala pupalku dvojročnú, odporucal mi to aj lekár! Vraj existuje nejaká čajová zmes, len je ich na trhu vela, chcem niečo dobré. Ak máte nejaké tipy, tak budem rada ked napíste. DAKUJEM

tateta1
26. okt 2012

Ahoj, ja som mala endometriozu pred 12-timi rokmi prvý krát. Vtedy ma vôbec nenapadlo užívať homeopatiká ,ale poviem ti, ani dnes by som to neurobila. Moja múdra mamka vtedy vyčítala v knihách o bilinkách, že pomáha alchemilkový čaj. Pila som ho asi mesiac. Ja som však v tom čase mala iný problém, ktorý súvisel s endo. Zistili mi cystu na vaječníku a vlastne o endo.som ani nevedela, že mám. Cysta bola veľká a nezmenšovala sa ani po injekciách, tak som šla na operáciu. A vlastne až po nej som bola poučená, čo mi vlastne bolo. Potom nasledovala polročná dosť nepríjemná liečba cez hormonálne injekcie. Ale pomohla. Neviem, ako vieš, že máš endo. ale ja by som to riešila s doktorom. A inak aj pred 5-timi rokmi mi zistili, že sa mi endo vrátila, ale okrem toho, že som už bola vydatá bolo iné aj to, že som liečbu nemusela podstúpiť. Otehotnela som 🙂 🙂 Ale to, že sa tak stalo, je už iný príbeh. To už súvisí s vierou. 😉

martinkatinka
27. okt 2012

Popýtaj sa v téme endometrióza, je tam o tom dosť veľa popísaného

natalinkaco
27. okt 2012

ahoj, ja mám veľmi dobrú skúsenosť s homeopatikami, mne veľmi pomohli 🙂 .

micak
27. nov 2012

@natalinkaco a ake konkretne homeopatika si prosim uzivala? dakujem 🙂

erulka77
5. jan 2013

Ahoj ja som vyhladala na nete ze vraj je dobry Pestrec Mariansky sama som ho este neskusila ale urcite to skusim prispie k spravnej funkcii sliznice maternice pri endometrioze 😉

anna2107
28. apr 2013

Ahojte, zistili mi endometriózu, keď mi vybrali cystu a následne vypaľovali zrasty. Chcú ma liečiť hormonálne, ale som presvedčená, že homeopatiká sú pre mňa vhodnejšou alternatívou. Prosím o typy, prípadne rady. Ďakujem Anna

jesica81
21. okt 2015

Janka300, vyskúšaj homeopatikum z schosslerovych solí, niesu drahé a sú účinné.každá choroba začína,keď v tele keď chýba nejaká z nich.na endometr.a všetky ženské choroby treba brať aurum chloratum natronatum nr.25. V lekárňach s prírodnými liekmi