Ahojte uziva niektora z vas frontin 0,25? Lekarka mi predpisala na spanie jednu. Ale ja beriem rano polovicu aj na obed a vecer celu aa nepomaha. Estw vacsie nervy mam ze neviem zaspat. Mam krce v ruke vnutorna nervozita v kuse musim kyvat s nohou aby som sa uspala jak male decko. Vcera som si vecer zobrala rano a vecer 2 cele lebo uz nervy som mala na krajicku aj tak som tazko zaspavala. Telku pred spanim vypinam aj mam ticho a tmu a mobil mam vypnuty. Nechapem ci mam zvysit davky alebo pytat silnejsie nieco. Stale aj teraz citim busenie srdca a to som brala polovicu pred hodinou.
Este by som doplnila frontin 0,25 predpisuju vseobecni lekari ako taku prvu pomoc ked sa pacient postazuje ze nespi. Ak nezaberie potom poslu za psychiatrom. Poruchy spanku zvacsa su psychickeho povodu, moze sa ti velmi ulavit, ked ti trafi dobru liecbu
@1nikita dakujem
Frontin beriem, ale nie na spánok, na to mam iné lieky, ale na úzkosť. Na tú zaberá dosť dobre, na mňa tiež nemá výrazne sedatívny účinok. Každopádne neodporúčam svojvoľne zvyšovať dávky, benzáče sú dosť návykové..
Mala by si to konzultovat s dr, nech to zhodnoti, ked nespavas dlhodobo a mas to chronicke asi ti dop.psychiatra aby ti predpisal nieco na psychiku, ukludnenue a tak, moze to byt psychickeho povodu.