Užívate dlhodobejšie Imodium?

20. júl 2023

Ako vám pomáha a aké nepríjemnosti spôsobuje

amonet
20. júl 2023

ak mas problemy s crevami tak radsej probiotika ako imodium. to je ns nudzove pripady akutnej hnacky

taktotedanie
20. júl 2023

Dlhodobo sa to nema uzivat!

autor
20. júl 2023

@taktotedanie mám odstránený žlčník už skoro 2 roky a mám problémy zo stolicou

taktotedanie
20. júl 2023

Imodium riesenie nie je

autor
20. júl 2023

@taktotedanie hľadám aj u doktora za tie 2 roky som absolvoval 2x kolonoskopiu gastroskopiu CT eteroklyzu mám gilbertov syndróm a z krvi som mal teraz vyšší cukor hodnotu 6 nalačno ale to povedali že to je ok tak tvrdia že syndróm dráždivého čreva teraz som schudol za 3 týždne 3 kg a mám problémy zo spánkom aj rôzne bolesti ráno okolo 3 až 4 ráno

taktotedanie
20. júl 2023

Za mna z ova gastro vysetrenie, vylucit intolerancie potravinove a alergie a psychiatricke vysetrenie kde vam poriesia ten spanok a nervozitu

autor
20. júl 2023

@taktotedanie mal som sibo pozitívne tak mal som 3x normix v priebehu roka intolerancie mi robili na gastro aj imunoalergicka mi robili tiež len že z krvi histaminova intolerancia to môže aj nemusí byť tak ja neviem

taktotedanie
20. júl 2023

Tak mate odpoved, prisna dieta predsa inak vam lepsie nebude a imodium neuzivat dlhodobo lebo si narobite viac problemov

autor
20. júl 2023

@taktotedanie myslíte že to nechcene chudnutie môže spôsobiť sibo a histaminova intolerancia

autor
20. júl 2023

Že by sa to prejavilo len na trávení a na únave

amonet
20. júl 2023

mne sa intolerancia na BKM prejavuje zhorsenym exemom cize ano histaminova sa moze prejavovat takto a ano koze vadit histamin iba v niecom

autor
20. júl 2023

@amonet môže myslíte len že ovplyvní trávenie a psychiku a tým aj klesanie hmotnosti

amonet
20. júl 2023

ano vsetko so vsetkym suvisi. dajte eliminacnu dietu a uvidite

autor
20. júl 2023

@amonet len to má tak zaráža že všetky príznaky sa podobajú na rakovinu buď hrubého čreva pankreasu celiakiu atď strašné toto to je taký bludivy kruh

martina803
20. júl 2023

Ahoj, ja uzivam imodium takmer kazdy den rano uz niekolko mesiacov

autor
20. júl 2023

@martina803 hej aj nechcene chudnete a máte aj nejaké iné problémy

taktotedanie
20. júl 2023

Ach boze tolko vysetreni mate za sebou ziadnu rakovinu nemate
Dajte dietu a nevymyslajte bludy

martina803
20. júl 2023

Nie nechudnem bohuzial 😁 ja mam kazde rano hnacky, prehana ma a kedze potrebujem chodit do prace tak si o 4 rano davam 2 imodia a potom idem este 2x na wc a tak vyrazam pred 7 do prace.

autor
20. júl 2023

@taktotedanie myslíte že ten cukor je ok hodnota 6 nalačno

taktotedanie
20. júl 2023

Zavisi kedy naposledy ste pred obberom jedli a co
Mozte poziadat o ogtt test

autor
20. júl 2023

@taktotedanie len sa mi nechce veriť že by sa mi ukázal len na trávení ten histamin

taktotedanie
20. júl 2023

Samozrejme ze mohol!!!!!

autor
21. júl 2023

@taktotedanie len neviem či s toho môže byť aj to chudnutie

taktotedanie
21. júl 2023

Vsetko z toho moze byt
Ved mate diagnozu tak ju rieste