Ahojte. Beriem zinok od VIMERGY. Je tu niekto kto ma tiež z užívania akéhokoľvek zinku bolesti zaludka? Ďakujem
Ahoj, zinok je na prazdny zaludok tazky. Treba si ho dat po ranajkach, ked uz bude nieco v zaludku 🙂 potom by nemal byt problem. (Farm.)
Dávala som si ho po raňajkách, ale ja ranajkujem len smoothie. Nuz mne bolo parádne zle. Nevracala som, ale take kŕče, bolesti v žalúdku aj 7 hodin som mala že uf
@satanca presne takto to mam ja. Nedávno som si dala zinok no celú noc som strávila na wcku bolo mi na odpadnutie nevedela som či idem zvracat ci mat hnačku.vyssdila som ho. Kúpila som vitamíni kde bol len pridaný v malom množstve a dnes po prvej tablete mi je tak zle ze som myslela ze ma v práci vykruti brucho ma neskutočne boli.
@satanca
Ja som mala hrozne bolesti, pálivé a to aj napriek tomu, že som brala zinc carnosine na vredy zaludka, že vraj ta kombinacia lieči vredy zaludka a zápaly. Po čase som bola na gastro a erózie som tam mala. Verím tomu, ze mi k tomu prispel aj ten zinok, keďže po ňom pálivé bolesti. Najlepšie je jest ryby a bravčové mäso, v nich je dosť zinku.
mne tiež nerobí dobre zinok ..ostane mi mi po nom ťažko - skoro na zvracanie