Ahojte baby, mam nízke zelezo. Už počas tehotenstva som ho mala brať a po porode mi kázal doktor znovu ho brať. Ale ja už som zúfalá. Vyskúšala som rôzne zeleza dostupné v lekárni a stále mi z nich je zle. Teraz najnovšie užívam od Jamieson a zas cítim bolesť brucha a často chodím na WC. Celkovo mam nevolnost. Ja už neviem. Je to tým železom? Viete mi poradiť ešte nejaké iné žeby mi bolo dobre? Ďakujem
Ano mam podobny problem, ale brat musim, hodnotu mam 8 (limit je nad 12)... maly bohuzial - kvoli tomu ho ma tiez primalo...on dostava kvapky... hematolog mi chce ak to nepojde hore buduci mesiac supnut infuziu zeleza, ze sme "saskovali" dostatocne dlho a ma asi pravdu...
@stela567 ja som momentálne 2 týždne po pôrode a nemala som extra nízke hodnoty železa, ale bola som hrozne bledá keď som prišla z pôrodnice, tak som si objednala lipozomalne železo s Vit. C od Adelle Davis. Dávam si každý deň, nie je mi vôbec zle, vladzem počas dňa úplne v pohode. Myslím, že brat železo po pôrode by mala byť úplne normálna vec a hlavne keď ho máš nízke už v pôrodnici, predsa len to telo dostalo zobrať a bohvie ako dlho sa ešte bude čistiť.
Kup si melasu
@stela567 co takto skusit prirodu? Maso, strukoviny, ryby, brokolica…umele zelezo sa velmi tazko vstrebava a tele s tym ma presne take problemy ako popisujes.
@renatka100 všetko to jem a stále je málo 😅
@stela567 tak si nedávaj každý deň, ale napr každý 2-3 deň
Železo je naozaj ťažké