Prosim vas mozu sa tieto tabletky kombinovat s liekmi od bolesti? Napriklad novalgin, flector alebo teda aj bez predpisu? Ale hlavne tieto ... zabudla som sa spytat doktorky a dostala som to a v orvy den mavam neznesitelne bolesti aj ked sa snazim bez tabletiek nedokazem to vydrzat tak neviem co mam robit do vecera budem mat bolesti ...
Na krče maš aj vysoko bezpečný buscopan
Roaccutane je super, aj ked je to silny liek... ale zavolaj lekarke,ze co mozes od bolesti s nim
@black566 vies co uz si to presne nepamatam, bolo to skoro 10 rokov dozadu 😅 Ja som zhorsenie pleti az tak velmi nespozorovala (mala som beztak hrozne akne), mozno prve tyzdne a potom to ustupovalo, resp. ak sa pupak objavil tak aj rychlo zmizol. Len si pamatam, ze na toto ma upozornovala doktorka, aby som sa toho nahodou nezlakla, ak zbadam na zaciatku zhorsenie, ze je to ok a ono sa to same zachvilu upravi. Ja som potom akurat bola cela vysusena, kedze tabletky ako keby zastavia tvorbu mazu. Treba potom poriadne hydratovat tvar a tiez budes mat urcite popraskane pery. Ja som so sebou nosila nonstop jeleni loj a mastila si usta (tato klasika sa mi osvedcila lepsie ako akykolvek znackovy balzam na pery). Velkym plusom pre mna ale bolo, ze sa mi absolutne nemastili vlasy. To bola topka, raz do tyzdna som umyla pre lepsi pocit, inak som bezne umyvala kazdy jeden den 😂
@black566 nie som si ista, ci je to ok, ale ja ked som davnejsie brala roaccutane, tak som si tabletky od bolesti davala 😅 Tiez som zvykla mavat neznesitelnu menstraciu so silnymi krcami