ahojte, má niekto skúsenosť s užívaním? teraz som ho začala brať, kvôli stukovatenej pečeni (neviem z čoho sa mi to stalo). Mám však aj žlčníkové kamene, nebude s nimi problém?
Ďakujem
@lagunka0000 Užívala som pestrec asi 4 mesiace.
Prvý týždeň som z neho mala pravidelné hnačky, také tukové. potom sa to upravilo.
Na zníženie cholesterolu mi to síce nepomohlo, ale začala som sa cítiť veľmi dobre. A upravila sa mi po ňom pleť.
@mimkao ja mám cholesterol OK podľa krvných testov, dúfam, že aj mne bude tak ako tebe🙂
@3009 tak super, celkom mi chutí. je však zaujímavé, že podľa krvných testov mám pečeň OK, ale na CT mi toto zistili
@lagunka0000 áno mám veľmi dobré skúsenosti s pestrecom, brala som ho ale ako súčasť saponínov Diamond Yacca, veľmi mi to pomohlo, pečeňové testy sa mi upravili, aj cítim sa po očiste saponínmi veľmi dobre.
@zuzi56 ahoj, bola som dlhšie mimo počítač, mám drvený pestrec plody z lekárne dr. max
@borka8715 ďakujem, ja som ho kúpila v lekárni dr. max. ale keď vravíš, že lepší na "vaš bylinkar" objednám ho od nich
@petra_ko tak to sa teším, že ti to pomohlo. idem poctivo užívať a píšeme ako mi to zaberá
@borka8715 ešte k tomu užívaniu, ako dlho sa to má užívať alebo je aj nejaká prestávka medzi jednotlivými dávkami? Dik
Ahojte, aj ja som začala užívať plody Pestreca. Mám zvýšené hodnoty GMT. Máte s tým niekto skúsenosti? Dosť ma to vystrašilo.
@borka8715 ďakujem
@lagunka0000 ten pestrec treba užívať pri stukovatenej pečeni už stále.