Chcem sa spytat ako uzivat norethisteron.Lebo niektora tvrdi jednu tabletku a pisu dve denne.Dakujem za odpovede
@daskaduricova ja som užívala pol ráno a pol vecer, spokojnosť maximálna 👍
ja som tiež brala jednu večer a jednu ráno..takže dve denne ..
baby a nerozhadzalo vam to potom neskor cyklus? nepribrali ste?
pytam sa lebo o 2 dni idem k lekarovi , chcem si ich dat vypista , lebo mi vychadzaju kramy na dovolenku ...ale stale som sa este nerozhodla ci ich budem brat..
brala som ich raz minuly rok , pretoze ked mi prve kramy zacali po tusim 7 mesiacoch po porode som krvacala vyse mesiaca ..tak mi ich predpisala lekarka ..ale som pribrala tusim 2kg za 10 dni ☹
@daskaduricova Ja som bola tiez prave minuly tyzden u DR. lebo ideme na dovolenku. CHcela som Norethisteron, ale odporucila mi Lutenyl. Ten sa uzva iba raz denne, zatial co Norethisteron sa uziva 2x denne. A tiez hovorila, ze Lutenyl je setrnejsi k organizmu. tak mam Lutenyl aj ked predtym son na dovolenku pouzivala Norethisteron.
Ahojte.Mám problém,ze mi MS vychádza na dovolenku ,ale mávam ju nepravidelnú.dr. mi predpísal lutenyl na oddialenie.Lekár mi povedal,aby som si dala dva dní pred začatím,ale dnes je 4 deň pred začatím a mám pocit,Ako by uz bola za dverami...možno uz vchadza,Tak som si dala rychlo jednu tabletku ale dr. mi povedal,aby som ich užívala ráno a Ja som si ju dala večer.Nie je to jedno či je to ráno alebo večer,alebo si mám dať hneď aj ráno tabletku??????
Ja som uzivala 2 tbl.denne...rano a vecer...po vysadeni cca po 3 dnoch mi prisla madam... 😉