Ahojte, nemate niekto prosim skusenost s pobytom na slnku pocas uzivania Medrolu? Predpisali mi ho na reprodukcnej imunologii, zatial na 2 mesiace, ale ide leto, dovolenky a o 3 tyzdne cestujeme do Chorvatska, tak len pre istotu by som sa rada poradila s niekym, kto ma skusenost. Dakujem pekne.
@dem_12 a tak to neviem či ti moja odpoved pomôže, ja som ho brala 3,5 roka, na iné ochorenie. Ale vlastne mala som ho aj min. rok v lete teda len pár mesiacov (4) a fakt slnko problém nebolo.
A hej tie vedlajšie účinky vedia odstrašiť. Min. rok som nepociťovala žiadne, predtým ked som brala dlhodobo tak to opuchy boli bežné, štítna žľaza trošku zaprovala. Ako kamoška po korti upadla do depresii, ale nebrala medrol tuším. A dalšia známa, jej korti odpálili klby ale tiež to tuším nebol medrol ( medrol je asi jemnejšia forma korti)
@zalka ja ich musim brat kvoli tehotenstvu, vyzera ze nie az taka vysoka davka a postupne budem znizovat na minimalnu a taku by som potom nala brat aj pocas prveho trimestra, ak vsetko pojde ok… tak je to taky strasiak, ale bohuzial bez toho sa asi k dietatku “nedostaneme”. tak snad ta liecba pomoze a nebudem musiet brat dlhsie ako je potrebne… asi je to ozaj individualne, tak sa len modlim nech vsetko prebieha v ramci moznosti dobre. a dakujem velmi pekne za tvoje odpovede 🤗
@dem_12 ja pred rokmi, medrol a dovolenka v tunise. Bez ťažkostí. Spečená jak rak som bola. 🙂