Prosím poradite mi ako užívať najlepšie magnezium aby som sa vecer stále nebudila ? Budim sa stale nato , ze sa dusím a stale utekam von na cerstvy vzduch ! Tak aspon vecer sa chcem vyspať ! Mne dr predpisal aj tabletky laxaurin ale uz sa bojim brať kedze som tehotna !!! Tazko sa zbavim panickej poruchy ale musim pockat az kym neporodim aby som mohla zacat s liecbou ...
Aj ked nemam vsetky priznaky ... len to ze sa mi tazko dycha cely den a kazdy druhy treti den ma boli pri hrudi to je vsetko ! Inak sa nebojim nicoho ... sama chodim do obchodu nemam problem byt v spolocnosti ... nebojim sa ze by som odpadla , len lepsie sa citim ked som na cerstvom vzduchu ... ked sa snazim zhlboka dychat tak ma boli aj chrbat !! Mam brat magnezium pred spanim ?
A co sa tyka magnezia. Ja som pocas tehu brala Magnosolv a Magnerot
Magnosolv uzivaj najprv po pol sacika. Sposobuje hnacky, tak si to otestuj
@lenuska9999 áno chcem chodiť ! Chcem sa čo najskor zbavit panickej poruchy ! Je to neprijemny pocit ! Hlavne sa bojim vecer ze sa stale budim a neviem kludne spat ! A co si mozem kupit na prirodnej baze ?
@martinka00623 ja rozumiem. Mne tiez doktor predpisal tabletky na ukludnenie s mnohymi vedlajsimi ucinkami a dalej to neriwsil. Nevzala som dotwraz ani jednu. Nasla som psychoterapeutku, ktora so mnou naozaj pracuje a pomaha mi to. Vecer si zvyknem robit caj z medovky alebo korena valeriany ( len to hrozne smrdi) a pred terapiou som siahala po Baltriane. Su to tabletky na prirodnej baze .. ale neviem co mozes brat ked si tehotna.. najlepsie by bolo poradit sa s doktorkou.
@lenuska9999 vsak asi pred mesiacom prisiel na mna panicky strach a iba asi 5 krat som si dala polovicnu davku tabletky !!! Ale asi bez tabletiek to nebudem vediet sa zbavit !!! Len este dobre ze nemam vsetky prizbaky ! Ale len to nechapem preco sa mi tazko dycha cely den ked iba par minut by mali trvat zachvaty ! Ja som uz zufala ! Keby nie som tehotna tak beriem tabketky a dobre ale takto neviem a este mam pol roka do porodu a do vtedy sa zblaznim ... budem musiet brat antidepresiva a budem mat malicke a ci to zvlanem psychicky !
@martinka00623 neboj vsetko bude dobre 🙂 drzim ti palce, aby si bola silna a dostala sa z toho. Mozno by som skusila este navstivit ineho psychologa, co na to povie on
@lenuska9999 ďakujem ... ja sa snažím a velmi ale nejde to ... nemyslela som si ze je to take tazke ! Skusim vsetko ... ale preco sa to tak dlho lieci ? Toto nechapem 😪
@martinka00623 ja som mala s tymto problem ze som zaspala ale hned na to som sa prudko zobudila a to niekolkokrat za noc…pomohol mi velmi caj od firmy fyto pharma-melaton- ukludnujuci caj…ked som ho vecer pred spanim vypila tak som vzdy spala celu noc ako babatko tak skus 🙂 ale inak aj magnezium ked si dam vecer tak sa mi ovela lepsie spi
@martinka00623 skus Lavekan.mne velmi pomohol.
@michaelam2 lenže ja som tehotná tak nie vsetko mozem uzivat !!! A dala som si vecer magnezium asi zo 5 krat som sa zobula
@martinka00623 skúste si pozrieť nejaké videá na YouTube z cvičením proti úzkosti,pomáha to dosť..
@marion30 už len keď si pomyslím že mam uzkost trasie sa mi cele telo 😒 že kedy to pominie!! Naozaj snažim sa nemysliet nato ... sama so ssbou hovorim a vravim si ze nic mi neni vsak to prejde ale tazke je to vyliecit ! Naozaj nemala som tazke obdobie ani som sa nerozculovala bola som kludna a prislo to same od seba ! Preto chcem uzivat caje alebo nieco podobne co by mi pomohlo len ked som tehotna je tazke natrafit aby to neuskodilo babatku ...
@martinka00623 a vitamíny užívaš?femibion alebo niečo podobné?aj to robí dobre na psychiku,v kolkom trimestri si?
@marion30 som v 14 tt tehotenstva od zajtra idem brať tehotenske vitaminy pregnafolin
@martinka00623 podla mna skus nieco na spanie na prirodnej baze.. a inak by som zacala s psychiterapiou. Na sedenia mozes chodit aj tehotna.