Pekny den , uzivam druhy den norethisteron a mam ako keby bolesti zaludka...je to taky pocit hladu ako keby ze mi chce zaškvrkat ale nezaškvrka..nemate skusenosti?? Zajtra idem na dovolenku a nechcem 20h sediet s neprijemnym pocitom v aute..mozem si dat hylak podla vas??;)
A tabletku užívaš na prázdny žalúdok alebo po jedle? Ja som mala podobné "divné" pocity na žalúdku, ale nič horšie potom nebolo, a to tiež len 2-3 dni kým si telo zvyklo a potom už v pohode....
@himalaya89 mne sa vidi ze som brala vecer na hladny a zacalo boliet moze byt aj preto...dufam ze to prejde
@devilka1 veru, skús si tabletku dať po jedle, mne to pomohlo, síce sa v letáku píše, že sa môže užívať aj bez jedla, aj po jedle, atď, ale každý má inak citlivý žalúdok, takže vyskúšaj, snáď to pomôže...
@himalaya89 prave citam letak a pise tam nieco ze obsahuje monohydrat laktozy...ja mam intoleranciu na laktozu..mozno ze aj koli tomu mi to sedi na zaludku
@devilka1 ja som takto skončila veľmi zle. Brala som ho a po niekoľkých dňoch začali nevinné bolesti brucha. Potom sa stupňovali až som prevracala a prehnačkovala celé dni. Doslova som sa len otáčala na záchode. Z dovolenky som šla ako troska. Odvtedy som povedala že nikdy viac. Ak sa to bude zhoršovať tak ich radšej vysaď lebo to ai pokazíš dovolenku ešte viac.