Ženy, SOS, prosím o rady. Ideme na dovolenku, po dohode s lekárom mám predpísaný Norethisteron, mala som ho začať brat pozajtra (o 5 dní mám očakávanú menštruáciu), ale začala mi dnes. Ak si ho ešte raz dám, zastaví mi to? Alebo som úplne v kelu aj s celou dovolenkou? Ďakujem za každú radu.
Nezastavi
Moze,nemusi,skor sa priklanam ze nepomoze
Nezastavil mi už rozbehnutú menštruáciu ale bola úplne slaba - pár rokov dozadu 🙂) tento rok som kvôli dovolenke brala norethisteron opäť a nikdy viac 🥲
A ako dlho mávaš menštruáciu? Veď si ju dostala o 5 dní skôr, tak do dovolenky ti bude hádam aj končiť, či?
@sima234 mala mi začať uprostred dovolenky. Keďže mávam silnú a dlhu menštruáciu s bolesťami, lekár mi predpísal norethisteron. Ten sa ma začať užívať tri dni pred očakávanou menštruáciou. To je pozajtra. Zajtra odchádzame na dovolenku. Menštruáciu mávam 7-8 dni.
Zastaví ja som ho dostala na zastavenie dlhého krvácania, ale zistí si dávkovanie.Moze byť, že je iné ako pri oddialeni.do 48 hodín som nekrvacala
Ahoj. Mne lekár povedal, že keby náhodou, tak si mám dať 3 x za deň, pokiaľ sa mi nezastaví a potom pokračovať 2 x za deň.
Mne sa to stalo začiatkom júla, nasadila som a menštruácia sa zastavila
Po ascorutine nezacnes znova krvácať...skrátka menzes skončí skôr...v mojom prípade trval 3 dní a keď skončil tak som aj prestala ascorutin jesť
Nezastavi radsej si chod kupit tampony ci menstruacne plavky
Mne ju zastavil....alebo skús Ascorurin...3x denne po 2...do 3 dní som mala po