Čo hovoríte na užívanie lieku neurol, jedná sa o veľmi stresovú situáciu pre rodiča,kde bolo dietatu diagnostikovane onkologicke ochorenie....ťažká situácia, nevlrvy celý deň, striedanie nálad, nespavosť a stavy najmä v noci keď na teba ,,padá,, celý svet a myskllienky idu a idú...
Bol mi navrhnutý neurol a stilnox na spanie,vraj sa nemam báť závislosti no napriek tomu mám strach, predsa len...na druhej strane cítim že to sama vôbec nezvladam...
Stilnox bral otec.. Musel hneď prestať.. Mal halucinácie.. Neurol ti umožní dobre sa vyspať aj so snami...
Na každého človeka zaberie AD inak. Na neurole môžeš zostať závislá, ak budeš brať vysoké dávky, ale poznala som aj človeka, ktorý sa aj popri braní neurolu zabil.
ja som brala neurol keď som potratila v 18tt, bolo to ťažké, ale bez neurolu by som sa bola zložila úplne. Vysadila som úplne v pohode...
moja mama mala vazne ochorenie pred rokom. Dostala z toho depky, lebo nahle musela ostat doma. Dvakrat denne neurol, minimalne pol roka, ked zacala robit, bez problemov vedela vynechat, soferovat. Viem ze pridala Baldrian a Magnezium, aby jej neurol nechybal.mala aj dobru psychologicku.
@andreasmola nuž, brať ho mesiac každý večer, tak to si si narobila na závislosť, bodaj by ti nebolo zle potom po vysadení, to ti takto naordinoval lekár??? 😲
autorka: ak chceš niečo dlhodobejšie, určite nesiahaj po neurole, neurol môže poslúžiť na jednorázové občasné použitie. nie na pravidelné dávky, lebo bude daná osoba naň potom závislá. potom by bolo fajn poradiť sa s OL, ktorý bude vedieť odporučiť "neškodné" AD, ktoré sa ale berú dlhodobo, minimálne mesiac trvá, kým nabehnú účinky... určite sa poraď s lekárom, tieto lieky nie sú sranda.
Ja to mam práve predpísané od obvodného lekára,nikdy by som si nedovolila takto sama experimentovať s liekmi....vraj len na preklenutie tohto najhoršieho obdobia
Moja mama brala neurol,xanax vyše 15 rokov teraz neberie nič a v pohode vysadila
autorka: mne lekár predpísal 0,5 mg tabl. Neurolu s tým, že 3x do týždňa ak si dám, tak 2 mesiace ho môžem užívať. alebo aj častejšie, 4-5x do týždňa po polovičke tabletky, maximálne však mesiac, potom uberať. asi je to individuálne. ja som po ňom zatiaľ ani nesiahla, ale ja nemám až takýto nátlak na psychiku ako máš ty. takže ak predpísal lekár, tak v rozumnej dávke si ho daj, určite mierne upokojí...
Lekár predpísal
@andreasmola napísala som ip
Neurol je len na predpis, ja som ho brala mesiac len vecer po smrti manzela a pomohol. Spalo sa mi dobre. Potom som si povedala ze staci a prestala som ho uzivat. Niekde som citala ze do 3 mesiacov sa nestane nsvykovy.
@ella_price neurol nie sú antidepresíva
@beatabaw Tak pardon, nabudúce budem písať anxiolytikum
Ahoj, ja som brala neurol pravidelne ráno a večer 0,5mg cca 4 mesiace. Menšie problémy s vysádzaním boli ale nič vážne (mierne bolesti hlavy cca týždeň), veľmi mi pomohol pri ťažkom období. Určite to závisí aj od dávky a organizmu. Za mňa určite aspoň vyskúšaj ako sa po ňom budeš cítiť.
@irusa ako tak mohla visadit ten neurol čo jej v Tom pomohlo
@roseduvalova skončilo stresujúce obdobie....
@irusa ja beriem už 6rokou a nejde to je to pre mňa veľmi ťažké
@andreasmola ahoj rada si otom popíšem
Ahoj je mi to lúto s dieťatkom určite by som tie lieky nepouživala ja som ten neurol použivala asi mesiac každy večer a potom som mala zneho ešte horšie stavi keď som stím chcela prestať triasla som sa a ešte viac som bola ústkostná 2-3 mesiace som sa stoho dostávala ja by som sa ratsej zamerala na vyrospravanie sa alebo najsť niekoho kto by ti stým pomohol dusevne mne pomaha manžel a moja viera v boha 🙂 kludne mi napíš ip ak chceš 🙂