Dobrý deň chcem sa opýtať či môžem začať užívať liek ivabradin keď je moja kludova TF 60….vacsinou až vecer cez deň je vyššia ale na letáku sa píše že keď je tepovka pod 70 že sa nemá začať užívať tak sa bojím doktor to vie a aj tak mi to predpísal….ja mám posledne asi dva týždne problém že keď spím mám tep 50 ale hlavne ráno ako náhle vstanem mi skoci aj na 160 keď si ľahnem zas spadne a len pri chodení po byte s to hneď zvýši aj na takúto vysokú hodnotu a je to cely den ale vždy vecer sa to potom zas samé ukľudní že aj keď vstanem mám tak 100 a cez deň niekedy je kludova tiež 60 niekedy viac ale bojím sa toho keď píše aby sa to nebralo keď je tep pod 70…ešte nemám výsledok z holtru a ani urobené echo na to čakám tak sa bojím to brat aby mi to nekleslo v klude moc…brala som concor ale ten mi moc nepomohol stále to bolo pri malej aktivite vysoké iba v klude sa to asi znížilo….nemali ste niečo podobné ja vibec neviem čo by to mohlo byt ví to môže byt zo stresu alebo čo doteraz som nemala žiadne problémy so srdcom ale je pravda že riešim iné problémy a v podstate som na tom teraz tak že iba lezim posledné dva týždne tak či to môže byt aj z toho že nič nerobím lebo mi je stále zle neviem….mate niekto skúsenosť?
Tak ber len jednu tabletku rano a vecer si uz nedavaj. Ono to celkovo upravuje tep takze by sa nemalo nic stat. Plus dopln magnezium.