Užívanie lieku Imodium lieku

eli263
29. okt 2023
Používateľ eli263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

Ahojte chcela by som sa opýtať či sa môže Imodium liek užívať dlhodobo? mám diagnostikovaný syndróm dráždivého čreva a užívam liek Duspatalin a okrem neho aj Imodium len neviem či sa môže dlhodobo lebo niekedy mám také nepríjemné pocity v bruchu či je to od toho lieku ďakujem za každú odpoveď

zuzkaa1991
29. okt 2023

@eli263 ja som objavila kvapky gastritol ak mi je tazko dam si jeden dva dni a potom je ok a tak nepravidelne ;) treba pozrieť si vedlajsie účinky alebo spytat sa v lekarni
Ako vam zistili syndróm??ale.tazkosti mate?

eli263
autor
29. okt 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

@zuzkaa1991 na gastre som bola mala som pocit neuplneho vyprázdnenia pocit tlaku v konečníku sem tam hnačky preto užívam Duspatalin a ten Imodium som si sama dala ale cítim také nepríjemné pocity v bruchu

eli263
autor
29. okt 2023

@zuzkaa1991 neviem čo mám robiť?

zuzkaa1991
29. okt 2023

@eli263 skúste tie kvapky mne pomahaju tiez rok bojujem s travenim ale mne zas intoleranciu na mlieko zistili ale aj iné veci vadia