Ahojte, chcem sa spýtať, či niekto mal problémy s užívaním antacíd. Začalo ma z nich preháňať, žltá hnačka. Najskôr som mala nolpazu preháňalo ma z nej, teraz mám malox a aj tak ma preháňa. Keď ich vysadím, idem zhorieť zo záhy.
A tiež sa chcem spýtať, tie čo ste mali reflux, mali ste bolesť aj do chrbta? Mňa bolí chrbát medzi lopatkami a za žalúdkom.
Ďakujem za odpovede.
Máš reakciu na volaku látku z nich, treba kontaktovať lekára aby ti odporučil niečo iné. Keď som mala reflux, tiez ma bolel chrbát ako opisujes, medzi lopatkami
Dobrý deň. Rada poradím. Napíšte mi e-mail a napíšem.
Omeprazol, Helicid a ine lieky. Nie doplnky ako uvadzas.
Helicid je vyborny ale.je len na predpis..mne.pomaha
Nechcete vyskúšať niečo prírodné? Veľmi dobre na pálenie záhy je aloe vera gél na pitie. Kludne mi napíšte poskytnem vám viac informácií 🙂
Skus esoxx one, jej nepomohol ani helicid užívala emaneru dlho sme skúšali co hej pomôže essox je ako doplnok
@lenocka100 dobrý deň. Nasla som vás na stránke. Vedeli by ste mi neako poradiť. Na reflux? Dakujem
Môžeš mať intoleranciu na laktózu....nech ti predpise a IPP bez laktózy....alebo ako beries tieto tabletky, vezmi 15min pred laktostop, Kupis v lekarni...mna boli neskutočne chrbát v pravej lopatke uz asi 2mesiace ....reflux mám tichý... Vždy mi pomohli antibiotiká+ dieta....kým som neporusila diétu....vtedy aj chrbát prestal bolieť
Neskúšala si iné typy liekov? Manžel mal so záhou problémy celý život. Jasné, Malox, Rennie a pod. pomohli momentálne. Teraz užíva Helicid (omeprazol) vždy ráno pred jedlom a má pokoj.