Ahojte žienky, chcela by som sa opýtať presne 23.2 som bola na kyrete. A ešte stále mam také divné kvázi spinenie také zvláštne. Lebo cely deň nič a ráno a večer také navalové krvacanie také nie silné ale nie je to spinenie. A cez deň nič a večer znovu toto krvacanie. Zajtra mam poslednú tabletku antibiotika a zajtra mam 7 tabletku HAK leverette. Každý deň si varím dvakrát alchemilku. A mam uz kúpené tobolky pupalkoveho oleja. Ale neviem ci by som si to mohla dat keď som ešte takto divne na tom. Bojím sa trosku aby sa mi to ešte nerozhadzalo. A ešte sa opýtam ohľadom tej alchemilky ako dlho ju môžem piť lebo keďže od 21.1 som začala krvácať tak som si ho pravidelne varila po kyrete som si ho prestala varit asi na týždeň a teraz si ho znovu varím 2krat denne. Rada by som sa už z toho dostala. Este som si varila aj kapsicku pastiersku ale tu som si varila len 10dni. Dakujem za inf.
@borka168 mňa pozerala lekarka minulý tyzden na Sone všetko v poriadku, krv mi brala aj hormóny všetko ok tak neviem naozaj, prvýkrát mi to takto zastrajkovalo keď som mala v auguste covid tiež som dva týždne v kuse krvacala potom mi to skončilo a do januára chodila na deň presne , v januári som mala 8.1 dostať menzes, dostala som až 21.1 silnú bolestivu, 4.2 som išla k lekárke keďže som už 14 dni krvacala doktorka mi povedala ze mi praskla velka cysta, dala mi norethisteron na 10 dni, nezabral, potom mi dala na dva dni 4krat 1 tbl norethisteronu nezabralo. Tak ma 23.2.poslala do nemocnice na kyret. A stále vlastne krvacam tak mi dala antibiotika zajtra mam poslednú tbl , plus mi dala tu HAk leverette, ako dnes musím povedať ze je to lepšie ale keď idem na potrebu hlavne ráno sa rozkrvacam, potom cez deň nekrvacama večer zase tak slabšie. Dnes je to uz mesiac co som po kyrete. Užívala som aj ascorutin. A ako som písala tie cajiky, alchemilku tu som čítala ze je fajn pi kyrete a ešte tu pastiersku kapsicku ale tu len 10 dni som si dávala. Uz naozaj neviem co ešte urobiť. Mam 42 rokov tak asi prechod ešte nie lebo všetky výsledky mam v poriadku . 🤔
@chrobacik41 tak v tom prípade vám už neviem poradiť, ja som kyret podstúpila kvôli potratom a priebeh som mala, ako som napísala vyššie. Vo vašom prípade by som postupovala podľa toho, čo vam poradí lekárka
@chrobacik41 ahoj, ja som pred kyretom nekrvacala,takže som si alchemilku varila po kyrete až do prvej riadnej menštruácie, tu uz si mala alebo nie. Davala som si aj na 2,3 dni prestávky s tým čajom. S tým pupalkovym nemam žiadne skúsenosti. Ja som nemala ani antibiotika, len voľnopredajné tablety na vkladanie proti baktériám a zapálu. Alchemilku si zvyknem raz za čas uvarit aj teraz, pomáha mi pri menštruácii. Ja s čím mam skúsenosť je tinktura z ostruziny malinovej, to beriem aj teraz. A ešte k tomu krvácaniu po kyrete, neviem ci ma trvať tak dlho. U mňa to bol asi týždeň a do dvoch týždňov uz len špinenie.