ahojte, uzivali ste niektora Entizol - vaginalne tablety? potrebujem poradit, ci vam vytekali a ako to vyzeralo. Lebo ja som zatial uzila dve, vcera nebolo nic a dnes zo mna vyteka husta hmota, ktora vyzera ako tvaroh, tak neviem ci su to tie rozpustene lieky alebo je to mykoza, pretoze v pribalovom letaku sa pise, ze pri uzivani entizolu moze vzniknut kvasinkova infekcia. Nikde v letaku vsak nie je pisane, ze vytekaju. Dakujeem
@mawka ano, viem ze vacsina vag. tabliet vyteka, ale tieto mam prvykrat a vcera nic zo mna nevytekalo, az dnes, co je vlastne po uzitit druhej tbl. Davam si ich samozrejme az pred spanim. Len ma vyplasila ta divna konzistencia, je to huste, biele ako tvaroh...sice aj tabletka je biela. Zatial nemam svrbenie ani palenie, trpim aj na mykozy, preto som sa zlakla. Chcela som vediet, kto uz uzival Entizol, ci mal podobny problem. Ale aj tak vdaka za odpoved.... 🙂
@zuzina12 mne vzdy vytecu, entizol som mala, tiez vyteikol husty, biely. a naposledy som mala take vaginalne cipky na prevenciu, jeden den nic a druhy den to zo mna tieklo. neprerusuj liecbu, ak nemas svrbenie, palenie a potom uvidis. entizol je fajn. ale ked trpis castymi mykozami, je lepsie, keby si ho uzivala aj per os.
ano, uzivam Entizol aj v tabletkach, dostala som ich na 10 dni plus aj tie vaginalne na 10 dni, teraz mam premnozenu gardnerellu na ukor laktobacila. Trocha som si vydychla teda, ze to snad este nebude mykoza.....ved je to len 3.den....Entizol su sice antibiotika a ja mavam po antibiotikach vzdy prisernu mykozu, tak preto som z toho cela mimo. Uvidim ako to bude dalej, ked to zacne svrbiet, tak uz si budem ista, ze je to mykoza....Vdaka za radu
@zuzina12 99% vaginalnych tabliet, cipkov vyteka. na to, aby si mala taky husty vytok z mykozy, to by trvalo niekolko dni. takze skorr je to ta tableta ako mykoza. preto sa aj odporuca vaginalne tablety vkladat pred spanim, uz v posteli, aby cez noc ucinkovali, pripadne vytiekli na vlozku. tych par dni to musis nejak vydrzat 🙂