Ahojte!
Beriem liek Elicea 10 mg už 3 roky ale všimla som, že v poslednej dobe sa necítim dobre. Mám búšenie srdca, vysoký tep, nevoľnosť, pocit neistoty atď. Beriem aj neurol podľa potreby. Možno že tá Elicea už nie je také účinné ako predtým? Mal už niekto taký prípad?
@angelika890725 ahoj ja beriem eliceu už deväť rokov a asi mi už prestala účinkovať …zrazu na mna prišli mdloby slabosť úzkosť strach no hrozne čosi …,teraz mi načas pomáha neurol …zajtra idem ku dr tak uvidím buď zvýši dávku alebo predpise iné AD
ja to tiež beriem už roky, ale mne sa skôr zdá, že som ospalá a utlmuje ma to , tak neviem, to bude tá kombinácia liekov asi robiť ti
@angelika890725 vraj AD po čase znižuje sa ich účinok. Preto treba popri liečbe liekmi sa liečiť aj u psychoterapeuta. Alebo potom zmeniť lieky aj to pomáha. Pracuješ na svojej psychohygiene?
@esmera50 nie AD neovplyvňujú učenie naopak keď ti pomôžu môže sa ti učiť ešte ľahšie. Psychoterapia veľmi dôležitá. Ale nie všetci sú dobrí. Mne veľmi pomohli metódy zo 4 dohôd od don Miguela ruize. Vypočuj si audioknihu na YouTube alebo vtipnú hru od Jaroslava Dušeka. Treba to žiť a zmeniť myslenie to ti pomôže sa zbaviť liekov. Ja ich síce ešte beriem ale už nerozhodujú. Lekár mi povedal že bez psychoterapie by som nebol tam kde som
@angelika890725 ja ju beriem uz 5 rokov a v pohode. Musis povedat lekarovi