Mozem uzivat alventu 75 s cbd nemam pocit ze by mi cbd ucinkovalo
Asi takto k cbd. Ja som uzivala z konope.co a nemalo ziadny ucinok.
Pozrite si na instagrame post od lekarky doubletrouble k cbd.
Vela ludom to pomohlo to co je v tom clanku nie je pravda poznam ludi co maju psychicke pronlemy a dostali sa s toho a uplne ad vylucili zalezi asi od znacky...
@mirka_8 alebo od urovne, na akej u nich funguje placebo.
@mirka_8 ja mam s cbd len dobre skúsenosti 😊 zatial mi pomohlo zbavit sa jednych liekov a casom snad aj druhých 😊 pomohlo mi s uzkostami, spankom a svalovým napätím. Popravde, ani ja som tomu zo začiatku neprikladala nejaku nadej ale mna to extremne prekvapilo a pre mna to bol priam zazrak 😅🙏
@queen_mary
@dadus_ka a ake ste uzivali a kedy vam zacalo posobit
@karinaaaa ja som tieto skusila ako prvé a ostala som pri nich 🤗 aj manžel užíva. Najprv som precitala rozne clanky a názory a preto som sa rozhodla hned kupit silnejsie ako tie slabsie a dobre som urobila, ked sa polepsilo tak som len davala menej kvapiek az nakoniec nic 😊🙏 tie slabsie by mi dlho nevydrzali, tam by som si musela davat asi aj 16 kvapiek aby to somnou nieco spravilo 😅
@karinaaaa ja objednavam z canatura.com. oni su strasne zlatí, ze pribalia davkovanie, kde mate vysvetlene kolko kvapiek brat na ake problemy a ako si to nastavit podla toho kolko % cbd si kupite 😊🤗 ja som mala napisane ze na problemy so spankom by som mala toho 15% uzivat 7-15 kvapiek ak si dobre pamatam. Tak som zacala na 8 a stacilo 😊 vtedy som ale brala aj lieky na spanie, ktore som postupne vysadila az som nakoniec brala len cbd a aj to som postupne vysadila
@mirka_8 záleží na aké problémy. Ja skusim zajtra pohladat ten papier s davkovanim. Snad nezabudnem. Niekde ho este mam len neviem kde. Canatura je fakt super ze poslu k objednavke zadarmo aj cbd kalendar a aj ROOTS casopis, co je vlastne celkovo o cbd. Jaam uz asi 5 dielov a fakt su tam zaujimave veci. Napriklad deti a cbd, vysvetlene ake cbd je vhodne pre deti na ake problemy a davkovanie a jeho prospenost a podobne. Potom skleróza multiplex a cbd a zaujimave clanky su tam dobre sa to cita
Treba vyššiu koncentráciu alebo väčšie množstvo. Ja som objednávala priamo zo Švajčiarska. 15% cca 90 eur. Pri prvom nákupe bola 10% zľava. Dávam si 5 kvapiek ráno a účinky naozaj sú. Potlaca to stres, napätie a úzkosť. Určite objednám aj keď využívam ale chystám sa inhalovat vaponizacnym perom. Rýchlejší nástup a silnejší účinok. Aspoň čo som čítala. Tak som zvedavá...
@mirka_8 ja užívam cbd toez uz asi 3 /4 týždne a nemôžem zatiaľ povedať ze by mi uplne účinkovala asi záleží od značky teraz je ich veľmi veľa a asi záleží aj na co to užívaš