Užívam Alventu a nemá pocit, že mi CBD účinkuje

mirka_8
22. feb 2021

Mozem uzivat alventu 75 s cbd nemam pocit ze by mi cbd ucinkovalo

karinaaaa
22. feb 2021

@mirka_8 ja užívam cbd toez uz asi 3 /4 týždne a nemôžem zatiaľ povedať ze by mi uplne účinkovala asi záleží od značky teraz je ich veľmi veľa a asi záleží aj na co to užívaš

queen_mary
22. feb 2021

Asi takto k cbd. Ja som uzivala z konope.co a nemalo ziadny ucinok.
Pozrite si na instagrame post od lekarky doubletrouble k cbd.

mirka_8
autor
22. feb 2021

Vela ludom to pomohlo to co je v tom clanku nie je pravda poznam ludi co maju psychicke pronlemy a dostali sa s toho a uplne ad vylucili zalezi asi od znacky...

mirka_8
autor
22. feb 2021

@karinaaaa a ake uzivas cbd mne bolo odporucane co maju vyskusane

queen_mary
22. feb 2021

@mirka_8 alebo od urovne, na akej u nich funguje placebo.

mirka_8
autor
22. feb 2021
dadus_ka
22. feb 2021

@mirka_8 ja mam s cbd len dobre skúsenosti 😊 zatial mi pomohlo zbavit sa jednych liekov a casom snad aj druhých 😊 pomohlo mi s uzkostami, spankom a svalovým napätím. Popravde, ani ja som tomu zo začiatku neprikladala nejaku nadej ale mna to extremne prekvapilo a pre mna to bol priam zazrak 😅🙏

mirka_8
autor
22. feb 2021

@queen_mary
@dadus_ka a ake ste uzivali a kedy vam zacalo posobit

karinaaaa
22. feb 2021

@mirka_8 mne kupila sestra v Prahe proam.v takej lekarni cca 70e stoji ale vidím to všade po internete strasnw veľa znaciek. Takže je asi dnes ťažké nájsť to naozaj dobré si myslím ja to užívam na úzkosti a nespovaost

mirka_8
autor
22. feb 2021

@karinaaaa a davate odstup teraz som bola upozornena ze ad rano a cbd poobede az

dadus_ka
22. feb 2021

@mirka_8 ja som teda ale uzivala ovela silnejsie, 1500mg fullspectrum 15% CBD olej 😊. Takéto keby beriem tak to by somnou asi nic nespravilo.

mirka_8
autor
22. feb 2021

@karinaaaa ja mam 5 percentne davam 2 krat denne 3 kvapky

karinaaaa
22. feb 2021

@mirka_8 ja si ho dávam večer pred spaním ale vravim ze neviem nemám veľký pocit stoho ze to pomáha ale presne toto co píše @dadus_ka som asi dnes o tom citala je to značka cbdium? To som chcela skúsiť neviem ci to iste myslim

dadus_ka
22. feb 2021

@mirka_8 mne teda velmi rychlo. Cca tyzden. Ja som ale brala silnejsie ako som pisala a kedze ja som mala hlavne velke priam az extremne problemy so spankom, davala som si 8 kvapiek vecer. Zbavila som sa liekov na spania a teraz spím nornalne uz aj bez cbd 🙏🤗

mirka_8
autor
22. feb 2021

@dadus_ka a aku znacku beriete

dadus_ka
22. feb 2021

@karinaaaa je to euphoria 😊

dadus_ka
22. feb 2021

@mirka_8 euphoria 😊

karinaaaa
22. feb 2021

@dadus_ka aha no vravim je toho veľa človek nevie ktoré kúpiť. A berie teta inak dávkovanie ako je napísané ja si dávam jednu kvapku pod jazyk denne ako bolo písané 🙈

dadus_ka
22. feb 2021

@karinaaaa ja som tieto skusila ako prvé a ostala som pri nich 🤗 aj manžel užíva. Najprv som precitala rozne clanky a názory a preto som sa rozhodla hned kupit silnejsie ako tie slabsie a dobre som urobila, ked sa polepsilo tak som len davala menej kvapiek az nakoniec nic 😊🙏 tie slabsie by mi dlho nevydrzali, tam by som si musela davat asi aj 16 kvapiek aby to somnou nieco spravilo 😅

dadus_ka
22. feb 2021

@karinaaaa ja objednavam z canatura.com. oni su strasne zlatí, ze pribalia davkovanie, kde mate vysvetlene kolko kvapiek brat na ake problemy a ako si to nastavit podla toho kolko % cbd si kupite 😊🤗 ja som mala napisane ze na problemy so spankom by som mala toho 15% uzivat 7-15 kvapiek ak si dobre pamatam. Tak som zacala na 8 a stacilo 😊 vtedy som ale brala aj lieky na spanie, ktore som postupne vysadila az som nakoniec brala len cbd a aj to som postupne vysadila

karinaaaa
22. feb 2021

@dadus_ka ja mávam úzkosti veľké a už aj nespavost a nechcem veľmi psichatrom tak som to chcela takto riešiť no zatiaľ to neustupuje ale kuknem tu stránku ďakujem🙂

dadus_ka
22. feb 2021

@karinaaaa tak rozhodne skus ten silnejsi ak mozem odporucit 😊 vobec sa neboj si dat viac kvapiek a casom sama prides na to kolko ti vyhovuje

mirka_8
autor
22. feb 2021

@dadus_ka ked mam 5 percentny a chcem s toho 10 teraz si davam 6 kvapiek

dadus_ka
22. feb 2021

@mirka_8 záleží na aké problémy. Ja skusim zajtra pohladat ten papier s davkovanim. Snad nezabudnem. Niekde ho este mam len neviem kde. Canatura je fakt super ze poslu k objednavke zadarmo aj cbd kalendar a aj ROOTS casopis, co je vlastne celkovo o cbd. Jaam uz asi 5 dielov a fakt su tam zaujimave veci. Napriklad deti a cbd, vysvetlene ake cbd je vhodne pre deti na ake problemy a davkovanie a jeho prospenost a podobne. Potom skleróza multiplex a cbd a zaujimave clanky su tam dobre sa to cita

dadus_ka
23. feb 2021

Tak našla som to 😊

nicicka
23. feb 2021

Treba vyššiu koncentráciu alebo väčšie množstvo. Ja som objednávala priamo zo Švajčiarska. 15% cca 90 eur. Pri prvom nákupe bola 10% zľava. Dávam si 5 kvapiek ráno a účinky naozaj sú. Potlaca to stres, napätie a úzkosť. Určite objednám aj keď využívam ale chystám sa inhalovat vaponizacnym perom. Rýchlejší nástup a silnejší účinok. Aspoň čo som čítala. Tak som zvedavá...

mirka_8
autor
23. feb 2021

@dadus_ka uzivam alventu 75 uz treti tyzden a chce mi navysit na obed davku

karinaaaa
23. feb 2021

@nicicka môžem sa.spytat aka to je značka? 🙂

zuzi56
23. feb 2021

@mirka_8 mne sa dobre spi po cbd, som uvoľnená,