Užívali ste tabletky na posunutie menštruácie?

soffyee
5. dec 2013

Ahoj na buduci tyzden v stredu mam operaciu a presne v tedy mam dostat menstruaciu idem si zajtra pre recept /lieky/ aby sa mi ta menstruacia posunula...mate s tym niektora skusenost ako to bude potom?? dakujem

bianca
5. dec 2013

ja som dostala i tak.Sice to bolo ovela slabsie a len 3 dni ale dostala.Potom bolo vsetko tak ako stale

siska53
5. dec 2013

Ja som uzivala a mne to pomohlo.menzes prisiel az po vysadeni tabletiek.

andrea78
5. dec 2013

brala som niekoľkokrát na posunutie kvôli dovolenke, začala som brať podľa pokynov v letáku, menzes som nedostala, až 2-3dni po vysadení tabliet, bolo to vždy presne ako píšu v príbalovom letáku. rovnako u dcéry (dr. po zvážení odporučil takéto riešenie) , posúvali sme v lete, žiadne negatívne dopady na cyklus sa následne nekonali, všetko bolo ako predtým.

devicka
5. dec 2013

aj ja som užívala a dostala som 3 dni po vysadení. a potom už nie 🙂 v to leto som podla mojej gynekologičky bola už druhá 🙂 ale neľutujem, máme sentačnú babu teraz doma 🙂 takže potom bacha 🙂

luslus
5. dec 2013

pred necelymi 2 mesiacmi som ich tiez uzivala kvoli operacii. menstruaciu som dostala do 3 dni po vysadeni, cize presne tak ako je pisane v letaku. co som bola prekvapena, lebo mne vzdy meskava. no ale dalsia mi uz ako obvykle meskala 🙂

gubcikova
5. dec 2013

áno použila som.menzes prišiel po 3 dnoch od vynechania

sono2
5. dec 2013

Áno bez problémov m.príde na 3deň.

wweronique
5. dec 2013

robievala som to kvoli dovolenke atak...riadila som sa pribalovym letacikom..jednoducho som zobrala dalsiu mesacnu davku..menzes prisiel tak ako mal po vynechaní tabliet...nemalo to negativny dopad...

sakura77
5. dec 2013

baby, ato sa moze brat pre operaciou? lebo ved mne povedali ze vsetky lieky musim vysadit...lebo tiez idem pod noz a samozrejme mrcha vychadza vtedy..tak co teraz?

retusa
5. dec 2013

aj ja idem na operaciu a dr mi vyslovene zakazal vyvolat ci posunut menzes cize nesmiem brat ziadne ☹ lieky pred operaciou ☹

dejnas
5. dec 2013

mala som ich 2x... prvý krát kvôli dovči, ms nabehol presne 3 dni po vysadení; druhý krát kvôli svadbe... vtedy som už ale ms nedostala.. bola som tehotná 🙂

iveta71
7. dec 2013

Robím to pravidelne v lete pred dovolenkou tak, že neprestanem brať antikoncepciu ale pokračujem druhým balením a beriem dovtedy, pokiaľ nechcem menzes.