Ahojte, uzivali ste biseptol ? Ma vela neziaducich ucinkov.
Mama ho užívala pri opakovanom zápale močových ciest. Jediný, čo jej zabral. Žiadne nežiaduce účinky.
Biseptol je bežne používané a predpisované antibiotikum. Kazdé liečivo má svoje nežiaduce účinky, aj obyčajný paralen. Zrejme, keď ti to predpísali, tak prínos z lieku prevyšuje riziká užívania.
Ktorý liek nemá veľa nú písaných v príbalovom letáku? Ja mám naňho alergiu,ale kým sa neprejavila brala som ho normálne, zabral tam kde bolo treba a nič iné mi nebolo
@martinka13 tiez mam na zapal mocovej trubice
@anavie áno, veľa liekov ma uvedený ako nežiaduci účinok náhla smrť. Ale nedeje sa to predsa u každého druhého! Je to bezpečný liek, inak by nebol na trhu. Ťažkú anafylaktickú reakciu môžeš dostať na hociktorý liek, dokonca aj taky, ktorý si už predtým xkrat užíval bez vedľajších účinkov. Netreba nad tým zamýšľať.
Resp. prečo si to neriešil s lekárom, ktorý ti ten liek predpísal? Preco si sa neopytal jeho na nežiaduce účinky? Ci myslíš si že tvoj lekár je vrah a chce ta zabiť s biseptolom? Máš zdravotné ťažkosti, ktoré sa dajú jednoducho riešiť antibiotikami, tak nechápem, čo vymýšľaš. Môžeš sa rozhodnúť liek neuzit, len potom nečakaj, že zápal ustúpi, resp. mozu ti vzniknúť ďalšie závažnejšie komplikácie, ak sa to teraz nezalieci.
@anavie uzivala som ho neraz a aj v zvysenych davkach, nikdy som ziadne vedlajsie ucinky nemala.