Ake mate skusenosti a v akom veku je vhodne ho podla Vas dospelemu nasadit?
@travelllerka vdaka,takze by som si nan mala este pockat.😊
Ja som to zmazala, lebo som nakoniec tu info neoverila, že od 50r. Ja si tak pamätám, ale keďže to teraz neviem overiť, nechcem ťa zavádzať, neviem si spomenúť z kade tu info mám.
@travelllerka praveze tomu verim...odporuca sa po 40,no pride mi to skoro a podla veku tej pani v clanku to vyhovuje patdesiatnikom.
Tak tu ten článok nechám, možno niekomu pomôže 🙂 https://sarm.pluska.sk/moda/kozmeticke-vychytav...
Karnozin extra ja davam 4 rocnu synovi.je od 3r
@henka123123 ano,detom sa dava,viem.To niektorym pomaha sa sustredit a tak.Cize asi riesit vek nie je potrebne.Ked od troch rokov.
@odesi ak sa mozem opytat,neposobil troska viac stimulacne?Ja ho uzivam 4 dni je to fajn,len mam obavy,ked vydadim...Aby nevznikol navyk.Mam 40.
Vysadim oprava.Pripadne neziaduce ucinky si nejake zaznamenala?Dakujem pekne.Kludne ss.
Poslala by som Ti v takom pripade prva,samozrejme,ked uz pisem tento prispevok anonymne.
Uzivam ho cca od oktobra. Stimulacne? Mas akoze nieco konkretne na mysli? Ja odkedy ho uzivam sa citim lepsie. Mavala som take problemy, ze ma klby boleli, nemala som naladu ani chut do nicoho, furt som bola taka nesvoja a teda dnes sa citim uz o dost lepsie. Myslim, ze toho navyku sa nejako obavat nemusis, kludne mi mozes spravu napisat a mozeme popisat.
@odesi presne,aj u mna tak.Dobre,rada napisem.Mozeme si vymenit,vymienat skusenosti.😊
@odesi prosím ťa ešte užívaš carnozin?