Užíva niekto Karnozín alebo Karnozín extra?

7. mar 2022

Ake mate skusenosti a v akom veku je vhodne ho podla Vas dospelemu nasadit?

travelllerka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
7. mar 2022

@travelllerka vdaka,takze by som si nan mala este pockat.😊

travelllerka
7. mar 2022

Ja som to zmazala, lebo som nakoniec tu info neoverila, že od 50r. Ja si tak pamätám, ale keďže to teraz neviem overiť, nechcem ťa zavádzať, neviem si spomenúť z kade tu info mám.

autor
7. mar 2022

@travelllerka praveze tomu verim...odporuca sa po 40,no pride mi to skoro a podla veku tej pani v clanku to vyhovuje patdesiatnikom.

travelllerka
7. mar 2022

Tak tu ten článok nechám, možno niekomu pomôže 🙂 https://sarm.pluska.sk/moda/kozmeticke-vychytav...

henka123123
7. mar 2022

Karnozin extra ja davam 4 rocnu synovi.je od 3r

autor
7. mar 2022

@henka123123 ano,detom sa dava,viem.To niektorym pomaha sa sustredit a tak.Cize asi riesit vek nie je potrebne.Ked od troch rokov.

odesi
7. mar 2022

Mam skusenost, s tymto konkretne, fotku ti posielam, co by ta zaujimalo?

autor
7. mar 2022

@odesi ak sa mozem opytat,neposobil troska viac stimulacne?Ja ho uzivam 4 dni je to fajn,len mam obavy,ked vydadim...Aby nevznikol navyk.Mam 40.

autor
7. mar 2022

Vysadim oprava.Pripadne neziaduce ucinky si nejake zaznamenala?Dakujem pekne.Kludne ss.

autor
7. mar 2022

Poslala by som Ti v takom pripade prva,samozrejme,ked uz pisem tento prispevok anonymne.

odesi
7. mar 2022

Uzivam ho cca od oktobra. Stimulacne? Mas akoze nieco konkretne na mysli? Ja odkedy ho uzivam sa citim lepsie. Mavala som take problemy, ze ma klby boleli, nemala som naladu ani chut do nicoho, furt som bola taka nesvoja a teda dnes sa citim uz o dost lepsie. Myslim, ze toho navyku sa nejako obavat nemusis, kludne mi mozes spravu napisat a mozeme popisat.

autor
7. mar 2022

@odesi presne,aj u mna tak.Dobre,rada napisem.Mozeme si vymenit,vymienat skusenosti.😊

janula2511
27. jún 2023

@odesi prosím ťa ešte užívaš carnozin?