Užila som 3 tabletky lieku Lexeaurin

drahus121
5. okt 2024

Dobrý večer nejakým spôsobom som do seba na tlačíl 3 laxaurin 3mg môže mni to spôsobiť nejaké ťažkosti alebo radšej vyhľadať lekársku pomoc?

mamina7070
5. okt 2024

mna zaujima akym sposobom sa tlaci do tela lexaurin
oralne analne vaginalne nepredpokladam kedze pises v muzskom rode

drahus121
autor
5. okt 2024

@mamina7070 orálne

kacena4
5. okt 2024

to my pripada ako keby si sam seba "znasilnil" a podal si tabletky... nie nic sa ti nestane ak si pozorne precis pribalovy letak urcite tam najdes ze je to denna davka akurat mozes byt otapeny...

deti95060810
5. okt 2024

to si sa riadne nadávkoval... s liekmi nie sú žarty, isto takú dávku ti nepredpísali.

novapopradcanka
5. okt 2024

@drahus121 To boli lieky predpisane Tebe?,lebo do 18 rokov sa nemaju uzivat.Neviem teda vek.Mozu byt navykove. Pokial nemas bludy,halucinacie,tazku depresiu,mali by sa vylucit,rozlozit .Mozes byt aj agresivny.S liekmi opatrne....

nikaeli
5. okt 2024

@drahus121 zjedol si 3 tabletky v priebehu dňa alebo naraz?

hanaxxx
5. okt 2024

Ak si si precital pribalovy letak, tak tam pisu, ze davka sa zvysuje pomaly a ak si to predtym vobec nebral, resp len nizke davky (napr naraz len jednu 3mg tabletku), moze ti to sposobit problemy. Ja by som si zavolala na pohotovost.

drahus121
autor
5. okt 2024

@nikaeli naraz

mamina7070
5. okt 2024

@drahus121 a preco si si ich dal naraz ? kto a preco ti predpisal lexaurin?

nikaeli
5. okt 2024

@drahus121 Užitie väčšieho množstva tabliet môže vyvolať poruchy vedomia (ktoré môžu vyústiť do kómy), zníženie až vymiznutie reflexov, dychovú nedostatočnosť a dokonca až zastavenie dýchania, najmä so súčasnou otravou alkoholom alebo inými liekmi s depresívnym účinkom na centrálny nervový systém.

lalenka33
5. okt 2024

Pokiaľ po 3 Lexaurinoch dokážeš písať príspevky na net, tak to s tebou asi nič nerobí.
Pokiaľ je to nejaký ,,výkrik" , tak to rieš s psychiatrom.

10zabka
5. okt 2024

@drahus121 na ploche si napísal: Vipil som 3 laxaurin 3mg ..môže mi to spôsobiť nejaké ťažkosti?
tu píšeš, že: nejakým spôsobom som do seba na tlačíl 3 laxaurin 3mg
Tak buď si ho vypil dobrovoľne, alebo natlačil nejakým dôvodom tiež dobrovoľne. Mimochodom, laxaurin neexistuje. Buď si z nás robíš srandu, alebo vyhľadaj lekársku pomoc. Tú by si mal vyhľadať aj keby si "laxaurin" nevypil, alebo nenatlačil do seba nejakým spôsobom.

luccija
5. okt 2024

@drahus121 je to veľa naraz, keď nie si zvyknutý na také dávkovanie.Naco robís take veci?