Dobrý večer nejakým spôsobom som do seba na tlačíl 3 laxaurin 3mg môže mni to spôsobiť nejaké ťažkosti alebo radšej vyhľadať lekársku pomoc?
@mamina7070 orálne
to my pripada ako keby si sam seba "znasilnil" a podal si tabletky... nie nic sa ti nestane ak si pozorne precis pribalovy letak urcite tam najdes ze je to denna davka akurat mozes byt otapeny...
to si sa riadne nadávkoval... s liekmi nie sú žarty, isto takú dávku ti nepredpísali.
@drahus121 To boli lieky predpisane Tebe?,lebo do 18 rokov sa nemaju uzivat.Neviem teda vek.Mozu byt navykove. Pokial nemas bludy,halucinacie,tazku depresiu,mali by sa vylucit,rozlozit .Mozes byt aj agresivny.S liekmi opatrne....
@drahus121 a preco si si ich dal naraz ? kto a preco ti predpisal lexaurin?
@drahus121 Užitie väčšieho množstva tabliet môže vyvolať poruchy vedomia (ktoré môžu vyústiť do kómy), zníženie až vymiznutie reflexov, dychovú nedostatočnosť a dokonca až zastavenie dýchania, najmä so súčasnou otravou alkoholom alebo inými liekmi s depresívnym účinkom na centrálny nervový systém.
Pokiaľ po 3 Lexaurinoch dokážeš písať príspevky na net, tak to s tebou asi nič nerobí.
Pokiaľ je to nejaký ,,výkrik" , tak to rieš s psychiatrom.
@drahus121 na ploche si napísal: Vipil som 3 laxaurin 3mg ..môže mi to spôsobiť nejaké ťažkosti?
tu píšeš, že: nejakým spôsobom som do seba na tlačíl 3 laxaurin 3mg
Tak buď si ho vypil dobrovoľne, alebo natlačil nejakým dôvodom tiež dobrovoľne. Mimochodom, laxaurin neexistuje. Buď si z nás robíš srandu, alebo vyhľadaj lekársku pomoc. Tú by si mal vyhľadať aj keby si "laxaurin" nevypil, alebo nenatlačil do seba nejakým spôsobom.
mna zaujima akym sposobom sa tlaci do tela lexaurin
oralne analne vaginalne nepredpokladam kedze pises v muzskom rode