Už viac ako týždeň ma bolí hrdlo

3. nov 2024

Ahojte, čo prosím vás pomáha na bolesť hrdla? Zle sa mi preglga a aj rozpráva. Boli ma už viac ako týždeň. Čo vás zaručene pomôže? Aj domáce recepty….
Septolete, septonex, doritricin atd. Nepomáha, slaná voda len trochu.
Ďakujem za rady 🙏🏼

andrea2323
3. nov 2024

Týždeň je už dost, asi by som už šla pozrieť k lekárovi 🙂 či nemáš angínu, mne sa tak urobil absces.. lebo aj strepsils a strepfen sa môžu len určitý počet dní a potom to nedáva zmysel ak to nepomáha.

gelifil
3. nov 2024

robili ti crp?...glimbax vyskusaj

januska12323
3. nov 2024

Načase navštíviť lekára.

autor
3. nov 2024

S dieťaťom som doma už dlho, nemôžem ísť zas ja k lekárovi a vynechávať v práci 😔 preto hľadám aj nejaký domáci recept

lentilka209
3. nov 2024

Olivovy olej. Vystipe a pomoze

biibiana
3. nov 2024

Najlepšie je kloktat propolisovu tinkturu. Teplé obklady na krk. Glimbax na kloktanie je super, ale je na predpis myslím nie? Mala som anginu v auguste a hrdlo ma bolieva prakticky každý mesiac. Najviac mi zaberá kloktat propolis to vždy takto podchytim a je mi lepšie.

felycity
3. nov 2024

ak je to možno angína tak domáci recept ti nepomôže, neobávaš sa, že je to angína, infekčné ochorenie,neliečená môže mať za následok v neskoršom období anginu pectoris - sadne ti to na srdce? preniesť na rodinu, stojí ti to za to ? ak ti doetraz nič z uvedeného nepomohlo je čas ísť k dr. , môže to byť hocičo, tvoje zdravie, tvoje peniaze na lieky a na lekára

refly
3. nov 2024

Ja mam osobne rada glimbax. Ostatne volnopredajne veci mi absolutne nepomahaju a za mna je vsetko volnopredajne vyhodene peniaze... az na ten glimbax.
Potom iba take tie genericke rady. Dobre sa vyspat (to robi zazraky), drzat sa fakt v teple (ba priam az v horku. Sal aj doma, ect.) a take prkotiny ako zazvorovy caj.

Po tyzdni by sa fakt malo ist lekarovy, ale ak sa neda, tak aspon takto.

kimina21
3. nov 2024

Ja som tiez mala teraz tyzden hroznu bolest hrdla.Na noc som si davala cibulove obklady,cez den prieznitzov obklad,mlgala olivovy olej,striekala propolis,kloktala jox,salviu,vela C,D a vela cerstvej cibule a cesnaku.

lilizzachy
3. nov 2024

Akurát to prežívam už tretí deň...z voľnopredajných veľmi nič nezaberá, resp. uľaví len na chvíľu...kloktam domácu...a čítala som vraj pomáha kloktat aj ústnu vodu tak idem to vyskúšať tiež 😄 a len čakám kedy to prejde ak neprejde do 3 dni opäť sa chystám k lekarov. Bola som tam nech mi aspoň pozrie hrdlo a crp

laskonka_lasky
3. nov 2024

Za mňa zaručene Jox 😁

ivana3111
3. nov 2024

Pokiaľ to nie je angina, tak pomôže jox sprej , inak nič silnejšie asi voľnopredajné ani nie je... pri covide som mala tiež bolest ako silná angína aj s hnisavým povlakom bez teploty max do 37, tak isto pri mononukleoze a cytomegaloviruse. Určite by som sa nechala minimálne vyšetriť a dala si spraviť vyter, čo tam vlastne v hrdle máš, neznamená, že musíš byt na PN ale aspoň budeš vedieť, čo to spôsobuje a dajú ti liečbu ak je potrebná.

xsuzannex
3. nov 2024

Ja som takto tiez raz nemohla ist a tiez ma vyse tyzdna bolelo hrdlo. Tak som vyuzila to ze cez kovid sa ordinovalo cez maily a napisala som svojej dr mail, ze mam taky a taky problem, ale ze sa nemozem hnut z domu kvoli niecomu. A ci by nebola taka zlata a nieco mi nepredpisala. Opisala som presne priznaky, napisala ake mam hrdlo a poslala jej to. Do hodiny som mala e recept v lekarni na atb.. za dva dni bolo po bolesti..

mimka688
3. nov 2024

Mne vždy pomôže jox. Pokial nie si alergická na jód. Ale keď máš to už týždeň tak zavolaj doktorke veď už sú elektronické recepty nemusíš tam ísť osobne. Keď sa pozrieš do hrdla máš mandle červené, povlečené, poprípade hnis?

annanoriska
4. nov 2024

Mňa tiež tak bolelo hrdlo, vyzeralo aj že prestáva ale potom zase. Tak som šla k dr a tá mi dala Antibiotika. Mala som tam zápal.

andrea2323
4. nov 2024

@annanoriska ja som dnes skončila presne rovnako 🙂 už som vedela, že keď to neprechádza tak dlho, tak treba ísť k lekárovi.. dobre, že som šla, lebo už som mala aj ucho chytené 😮‍💨