Dobrý deň milé maminky. Zaujímalo by ma tie ktoré ste boli počas tehotenstva stále hladné a jedli ste lebo sa inak nedalo. Tak zmenilo sa to keď ste porodili? Ja sa bojím aby som nebola rozjedena a nechcem už viac priberať. Ten hlad v tehotenstve je hrozný. 😄
Ja som v 34tt a aktuálne mi fest začal vlci hlad, normálne na ráno zobudí hlad a musím ísť jesť 🤣nechápem ale prečo, kamošky sa mi praveze sťažovali že v týchto týždňoch už pomaly nič jesť nemohli lebo im deti tlačili na zaludok a čreva a ja sa neviem Dojest 🙈😅 sranda, snáď za posledných 6 týždňov nepriberiem to iste jak doteraz 🙊
Ahoj,
ako Hilda pisala. Ak budes kojit, hlad bude stale. Ja by som ti len odporucila navarit vela a zamrazit a cielene vyberat zdravsie varianty. radsej sa dojest zeleninou ako ryzou a podobne. Na ranajky su napr. super kasa z ovsenych vlociek s orechami a ovocim- zalievam len vodou. Nasiti to na dlhsie. Drzim ti palce.
jasne ze ma kazda tehotna hlad aj kojaca ale zalezi cim ten hlad potlacis.. ja som nejedla 5 cez 9 ale rozumne -ovocie zeleninu .. stale som mala po ruke daco s cim som hlad zahnala plus vyvazene jedla .. vahu som nemala extremnu a po porode som savratila skoro do povodnej ..
ja som pocas tehotenstva hladna nebola, ale to co som zazivala pocas kojenia … 😂 jedla som vacsinou aj v noci 2x 😀
Ja som to tiež mala počas tehotenstva a pribrala som 24 kg, ale už som späť na pôvodnej váhe
Ja počas tehotenstva vôbec. Ale počas kojenia úf.. plus mala mi hrozne zle spávala tak som nemala energiu. Jedlá som furt sladké. Nedalo sa to ovládať. Aj som pribrala a kg ostali😀 po ukončení kojenia mi to zmizlo
Dojčenie prvé mesiace bol masaker. Keď sa dieťa napilo, bola som smädná ako saharská ťava. Strašne ma to smädilo.
Neboj sa, počas dojčenia nepriberies. Ja som mohla jest na kila, fakt neskutočne veľa som jedla a nepribrala som. Horšie to bolo, keď som dojčiť prestala . . . Ale je to otázka pár dní, kým si stiahneš žalúdok.
Vlci hlad ma prenasleduje celý život 😆
Ahoj, tak ja pocas dojcenia zjem viac ako muz, ale pri troch malych detoch uz zase kg ako pred prvym porodom 😀 nie je dolezite kolko toho zjes, ale kolko "spalis" a tak trosku aj, ze co jes...
Ja som v prvom trimestri ale hladná som každú hodinu. Dúfam že to prejde po prvom trimestri,to isté som mala so synom potom už som ten pocit nemala ,len prišlo pálenie záhy v 7 🌙 zle mi nebolo ani teraz nieje len trochu ťažko na žalúdku.
Počas tehotenstva nie,ale počas kojenia doslova pažravosť
Ja som stale hladna aj počas kojenia…po porode som kojila dva roky potom hned otehotnela a stale kojim…cize hlad nonstop styri roky😀