Dobry den
Uz tyzden mam piskanie v uchu. Raz v jednom/raz v druhom je tk nonstop. Akoby sa mi to prelieva z jednejo ucha do druheho. V pravom mam miestami pocit zalahnutia a obcas mi tam duni( puka)
Od obvodneho som dostala tobrex kvapky do usi . Nemam pocit ze zaberaju. Vcera som myslela,ze je lepsie ale dnes opat nanovo.
Zacalo to ked boli moje deti chore. Myslela som ,ze to mam s virozy. Uz sa mi to raz stalo a preslo to alebo sa to zminimalizovalo ze som to ani nevnimala nejako iba obcas vecer.
Na usne ma objednali az koncom oktobra
Prosim co robit? Co to moze byt? Dakujem
@vanilkovazmrzka akoze ak by to nebolo nic vazne,ze mi bude iba piskat ok...mna hlavne znepokojuje,ze som citala,ze to moze byt aj nador 🙈 takze vsetko co nebude take vazne,beriem... mam panicku poruchu a tetaniu a mozem povedat,ze v porovnani s panickymi a tetanickymi atakmi je to piskanie nic
Stres?
Mala som tiež, dr mi povedala kvapky do nosa a pomohlo prešlo. Že upchaté niečo a kvapky zabrali🙂
Ja som pocula v uchu aj tlkot srdca vtedy a tie kvapky do nosa pomohli
to takto nahle vznikne ked je nieco okolo svalov a nervov zapalene alebo oslabene.
nadoru by som sa nebal
Dakujem,stres som nejaky nemala neviem o tom..ano aj tlkot srdw obcas pocujem...
@ladyiwush ake ste si davali prosim?
@ladyiwush ake ste mali prosim?
Obyčajne olynth
Nuz… su ludia ktorym raz zacalo piskat v usiach a uz nikdy neprestalo… ale vraj si na to casom zvyknes 🤷♀️