Už týždeň mám pískanie v uchu

4. okt 2024

Dobry den
Uz tyzden mam piskanie v uchu. Raz v jednom/raz v druhom je tk nonstop. Akoby sa mi to prelieva z jednejo ucha do druheho. V pravom mam miestami pocit zalahnutia a obcas mi tam duni( puka)
Od obvodneho som dostala tobrex kvapky do usi . Nemam pocit ze zaberaju. Vcera som myslela,ze je lepsie ale dnes opat nanovo.
Zacalo to ked boli moje deti chore. Myslela som ,ze to mam s virozy. Uz sa mi to raz stalo a preslo to alebo sa to zminimalizovalo ze som to ani nevnimala nejako iba obcas vecer.
Na usne ma objednali az koncom oktobra
Prosim co robit? Co to moze byt? Dakujem

vanilkovazmrzka
4. okt 2024

Nuz… su ludia ktorym raz zacalo piskat v usiach a uz nikdy neprestalo… ale vraj si na to casom zvyknes 🤷‍♀️

autor
4. okt 2024

@vanilkovazmrzka akoze ak by to nebolo nic vazne,ze mi bude iba piskat ok...mna hlavne znepokojuje,ze som citala,ze to moze byt aj nador 🙈 takze vsetko co nebude take vazne,beriem... mam panicku poruchu a tetaniu a mozem povedat,ze v porovnani s panickymi a tetanickymi atakmi je to piskanie nic

dari226
4. okt 2024

Stres?

ladyiwush
4. okt 2024

Mala som tiež, dr mi povedala kvapky do nosa a pomohlo prešlo. Že upchaté niečo a kvapky zabrali🙂

ladyiwush
4. okt 2024

Ja som pocula v uchu aj tlkot srdca vtedy a tie kvapky do nosa pomohli

lubossi
4. okt 2024

to takto nahle vznikne ked je nieco okolo svalov a nervov zapalene alebo oslabene.
nadoru by som sa nebal

autor
4. okt 2024

Dakujem,stres som nejaky nemala neviem o tom..ano aj tlkot srdw obcas pocujem...

autor
4. okt 2024

@ladyiwush ake ste si davali prosim?

autor
4. okt 2024

@ladyiwush ake ste mali prosim?

ladyiwush
8. okt 2024

Obyčajne olynth