Už týždeň mám hnačku

angelo23
28. máj 2020

Dobrý deň, už tyzden má trápia hnačky.mal som aj bolesti v epigastriuNa týždeň mi predpísala moja obvodná lekárka hylak smectu a probiotiká. Na chvíľu pomohlo ale vrátilo sa to. A to jem len kuracie varené maso zeleninu zemiaky. Žiadne pikantne mastné, som abstinent, nefajcim, ani káva. Pijem len fatru. Popritom užívam dlhodobo nolpazu. Liečený na reflux v minulosti. Momentálne bolesti brucha minimálne max mi je zle od žalúdka. Myslím že je to z toho refluxu. Čo má ale trápi sú tie hnačky. Čím to môže byt zapríčinené.uz dva týždne som nemal normálnu stolicu len sama voda maximálne kašovita stolica K svojmu gastro lekárovi idem 9.6. Ale dovtedy by som chcel vedieť aspoň nejaké informácie lebo ta nevedomosť je na nervy.
P.s.: nezvracal som ani žiadne horúčky. Po návšteve wc úľava. Občas plynatosť a únava ospalosť

P.s.2: po 10 dňoch hnačky 3 krát denne ale stále kasovite. Čokoľvek zjem. Príde to ako keby mi začne škvŕkať alebo nejaké kŕče v hornej časti brucha a ptm von. Úľava. Zároveň pocit ako keby malo ísť von ešte že nie som vyprázdnený ale už nič. Hlien možno trošičku

Ďakujem vopred za rady.

rusalinka
29. máj 2020

Asi ti neporadím, ale skús sa popýtať tu: https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

sunny8
29. máj 2020

Ja som skončila na infekčnom so shigellov

angelo23
autor
30. máj 2020

@sunny8 aké si mala príznaky ako sa to prejavovalo ?

1994mari1994
11. nov 2022

@angelo23 ahoj prešiel nejaký ale ako si dopadol? Co bol problém?