Už štvrtý deň cítim pichanie medzi lopatkami

tamaja912
9. jan 2021

Dobrý večer , chcela by som sa spýtať či ste sa niektorá s tým stretli . Asi už 4 deň má pýcha medzi lopatkami a vyžaruje to do predu, väčšinou to pichanie pociťujem na ľavej strane , prihodil sa mi k tomu aj suchý kašeľ .
Covid nemám bola som aj na testoch

mirkava
9. jan 2021

@tamaja912 medzilopatkové svaly, pri prechladeni môže bolesť vystrelovať do hrudníka a do ruky. Mavam to bežne. Woltaren pomastiť. Kašel by však pri tom nemal byť tak môže to byť aj niečo iné

panelacikova
9. jan 2021

@tamaja912 na akých testoch, antigénových? toto som totiž mala presne počas covidu.... to nechcem strašiť.

tamaja912
autor
9. jan 2021

@panelacikova áno na antigenovych , dokonca až dva krát som bola 4.1 a aj 8.1 a oba vyšli negatívne .

panelacikova
9. jan 2021

@tamaja912 tak žeby chrbtica? 😕

tamaja912
autor
9. jan 2021

@panelacikova vôbec netuším , na internete mi vyhodilo že to môže byt rakovina pľúc , zápal pľúc , ale tak nedá sa všetkému veriť čo je napísané na internete . V pondelok pôjdem k lekarke a uvidi sa

panelacikova
9. jan 2021

@tamaja912 joj, nečítaj internet, lebo sa zblázniš 😀 neviem, akú prácu robíš, či vôbec teraz robíš, či máš dosť pohybu atď.... ale u mňa zvyknú byť tieto stavy aj od chrbtice (už dlhé roky), pri covide sa to nechutne vystupňovalo. inak niekedy to tak zabolí, že mám pocit, že mám infarkt, ale vždy som to prežila, takže asi chrbtica 😀 držím palce, nech sa to dá dokopy

tamaja912
autor
9. jan 2021

@panelacikova som na materskej , dakujem krásne ☺️

panelacikova
9. jan 2021

@tamaja912 tak starostlivosť o dieťa dá zabrať určite aj chrbtici. ja verím tomu, že sa to vyrieši k tvojej spokojnosti 🙂

kittykat22
9. jan 2021

@tamaja912 a nemas skoliozu? Ked je eso medzi lopatkami, tak ked blbo lezis, tak ta to moze boliet. Neblazni, nemas rakovinu pluc - to by si musela super chudnut. Z manzelovej strany mal pan rakovinu pluc, a predtym ako mal kasel alebo bolesti schudol asi 15kg.

mirkava
9. jan 2021

@tamaja912 nosiš male veka na rukach? Ja som nosila vela a odniesla si to uz aj tak dost krivá chrbtica

tamaja912
autor
9. jan 2021

@kittykat22 dakujem aspoň trosku ste má ukludnili ☺️

tamaja912
autor
9. jan 2021

@mirkava behá už sám tak už ani tak často nie

sendy1993
9. jan 2021

Ja mám to isté skolioza a tlačí mi to na pravej strane akoby ma rebro bolelo..pomáha mi milgama n

panelacikova
9. jan 2021

@tamaja912 skús cvičiť jemné cviky na chrbticu. je ich plný internet 🙂 ale z vlastných skúseností viem, že na to nebudeš mať asi čas 😀

tamaja912
autor
9. jan 2021

@sendy1993 mamine som akurát kupovala dnes tu milgamu n tak skusim to používať aj ja

tamaja912
autor
9. jan 2021

@panelacikova nemám veľa toho času , ale skúsiť to mozem 😀🙏🏻

mmonika82
19. dec 2021

@tamaja912 prosim vas, dopatrali ste sa nakoniec ku príčine?