Ahojte , uz mam 6ty krat covid no priznaky bolest usi , hlavy , oci, svalov a brutalna bolest hrdla a kasel mam vlhky . no dnes ma zacalo pichat a boliet pri pravej lopatke a nad krizami . trochu tazsie sa mi aj dycha , co si davat okrem brufenu a sinupretu ?
@pkgirl30 volala som svojmu , ten povedal ze len volnopredajne lieky...no strasne mi je aj na zvracanie
no pekne ....poviem ti len vlastné skúsenosti, nie som doktor. keď som ja chorá každých 5 hodín striedam Paralen s acylpyrinom, ak sú aj horúčky acylpyrin je najlepší neskutočne dobre sa po ňom človek vypotí. niečo na kašeľ môžeš skúsiť, čo ti poradia v lekárni na vlhký. ale dlhodobo to brať tiež nie je dobré, sirupy moc zahlieňujú a veľa tekutín, teplý čaj zázvorový alebo nejaký kvalitný na priedušky, zaľahnúť a odpočívať. ak máš možnosť balkón alebo terasa trocha na čerstvý vzduch a zase do postele. nepracovať, odpočívať
ja som to takto robila a do štyroch dní bolo po chorobe, ale jasné na každého kovid inak vplýva
Pozor, aby si nemala zápal priedušiek, pľúc.Mozes mať aj svalovicu z kašľa.Ja som tiež chorá už 4 deň ležím na nervy vzdy, keď je predĺžený víkend ochoriem a vonku tak krásne:(
Dávaj si zinok, čaj a spí čo sa dá.ked som mala COVID nevedela som prehĺtať boleli ma uši lekárka mi dala atb
keď sa dáš z tohoto do poriadku tak sa snaž nejak si posilniť imunitu, skús zaradiť do života nejaké cvičenie jóga alebo behanie na podporu pľúc. keď už máš 6 krát kovid, niečo proti tomu treba robiť. držím palce 🌞
Od bolesti si pozri Cetalgen, to je tabletka, ktora mne zaberie aj na horucku, aj od roznej bolesti. Predtym som kadejake skusala a efekt ziadny. Pozri si dychove cvicenia, pri covide som ich robila zakazdym a niekolkokrat denne, je to velmi dolezite.
A odkial vies, ze je to na 100% kovid?
@siska53 vysli mi pozitivne ag testy a hlavne aj mamka bola pozitivna ( chytila od kolegyne )
Boli ta z kasla
Na vecer si davaj tussin alebo pleumolysin, na bolest hrdla kloktaj jox
Ahoj, ak si na fb,možem ti posunúť kontakt na pani, ktorá robí domáce tinktúry a sirupy. Na covid konkrétne prírodné atb tinktúry sú kapucínka, medvedí cesnak a echinacea. Sú veľmi účinné, zdravé a bez vedľajších účinkov a z vlastnej skúsenosti skracujú choroby. Bežné lieky používam, len keď mi tieto dojdú a u lekára som nebola veľmi dávno s chorobou.
Má toho veľmi veľa na takmer všetko. Je veľmi ochotná a rada poradí.
@makodob aký je kontakt na fcb na tie tinktúry, mohla by som poprosiť? Ďakujem.
@alenakucharova ahoj jasne, posielam foto 🙂
volať lekára