Ahojte, som zufala. Uz 6ty den ma vkuse boli hlava. Pred tym mesiac to iste, medzi tym som mala klud. Ale celkovo ma hlava nebolievala. Nemozem fungovat, bolia ma akoby sanky, taktiez som mala krce v sankach, za ocami a krk. Taktiez som si nahmatala bolestive celustne klby. Pride mi to zvlastne a uz si vselico nahovaram. U vseobecnej lekarky som bola vcera a ani nechcite vediet kedy sa dostanem neurologovi.... ci nemate niekto skusenost. Obavam sa nadoru na mozgu, kedze moj otec mal v 39rokoch difuzny astrocytom.
@lienocka2808 môže ísť aj o zhoršujúci sa zrak, prípadne aj štítnu. Bolesť hlavy je strašne široký pojem. Treba ist k obvodnemu na základné odbery a ten ťa nasmeruje.
@barborachors aj ja mavam posledne casy problemy s hlavou, ked mam kramy ma boli aj 2 dni, ked som na slnku a vyvyjam vacsiu aktivitu tiez zle, ked prezeniem viac so sportom zas ma boli a toto stale dokola 😒 Chodila som na jogu, kde sme trenovali aj polohy dole hlavou, vraj velminprospesne a ja z toho zas bolest hlavy 😫
@lienocka2808 to moze byt hocico, podla toho co pises to ja pripisujem stresu, ale moze to byt aj z chrbtice, aj hocico ine, ale ked ze to mate v rodine, vysetrenie nebude na skodu, ale myslim, ze obavat sa nemusis.
@jana0215 uz som to pozerala bolest nie je viazana na menstruacny cyklus. Ale mam aj alergiu na ambroziu to je teraz v plnom prude, ale nikdy som nemala takuto bolest.
@barborachors stitna je v poriadku, bola som nedavno na hormony stiynej zlazy a bolo to v poriadku. Neviem ci je ok ist s bolestou hlavy na pohotovost.
@lienocka2808 aj mňa pobolieva už 6 deň hlava ale asi kvôli tomu že čakám menzes
mne nepomohlo nic len peppermintovy olej z doterry mozem ti poslat par kvapiek aby ste si to vyskusala, a potom mozem vam objednat keby pomohlo
Z krcnej chrbtice a stresu? Mozes zatinat zuby cez den? Stuhnute plecia? Neskripes zubami v noci? Ak mas alergiu, aj z toho to moze byt
Pripadne zo stresu.
Primarne sa snaz dat do pohody, medituj, dychacie cvicenia. Vela vody pit, magnezium, alergiu pod kontrolu a snaz sa zvolnit.
Tabletky na bolest zaberaju na hlavu? Ak nie, to fakt moze byt z tej chrbtice.
@lienocka2808 na pohotovost nie, pokial sa ti stav rapidne nezhorsi. Radsej chod zas za obvodnou, ze je ti stale zle.
@veselo_neveselo tableyky na bolest mi zaberaju ale uz sa im snazim vyhybat ale niekedy to proste nejde. Aj teraz v sebe mam nurofen. Nezatinam zuby cez den v noci neviem. Desia ma tie krce v sanke a ked si masirujem lica, akoby som tam mala na oboch stranach take hrudky, spazmy.
@lienocka2808 a co Ti povedala obvodna? Na ake dalsie vysetrenia dala vymenne listky?
@elenita k neurologovi a termin takmer dva mesiace. Brala mi krv na klasicky krvny obraz to bolo ok. Este mi odporucila gynekologa lebo mam navaly tepla, ale iba take mierne a iba 2x do dna, ale pred tym som to nemavala vobec. Mam 42 rokov menzes pravidelny. Ziadne problemy.
@elenita hormony stitnej zlazy som si dala cca menej ako mesiac spravit ako samoplatca v medirexe a bolo to v poriadku.
@lienocka2808 ahoj. Nemáš odsledované, či sa ti to nevyskytuje v nejakom konkrétnom období cyklu? Ja som niečo podobné mávala asi 3 roky dozadu každý mesiac, myslím, že to bolo vždy týždeň pred menštruáciou. Trvalo to asi 3-4 mesiace a zakaždým som bola týždeň na flectore. Potom to samé od seba prestalo a od vtedy mám pokoj. Bola som aj u zubára, gynekológa a asi aj neurológa a nik mi nič nezistil.