Už nezvládam nonstop choroby

9. jan 2024

Ja už fakt nevládzem, 4 mesiace sa točime 2 dospeli a 2 deti nonstop v chorobách, vysoke horucky, crevne virozy a podobne, ani 1 deň nie je dobrý aspoň na vydýchnutie si proste ešte ani jedno neskončí a už ďalšia pliaga, spim 2-4 prerušované hodiny, muž to isté, ja už fakt mam chut sa nikdy nezobudit, lebo som na svojom psychickom aj fyzickom dne...a to ani nevravím ze muž prišiel necakane o prácu, a od februára neviem co budeme robiť , ja na rodicaku s babatkom..jedine co ma drží pri živote ze chcem vidieť svoje deti ešte vyrastať ale inak mi je už úplne všetko jedno...strašne som verila ze v novom roku už bude lepšie, ale šnúra pokračuje ďalej..

morusha
9. jan 2024

Súcitim s tebou, keď sa veci kazia,tak sa kazia ...nemá vám kto pomôcť? A čo na to dr? Vitamíny asi užívate, možno kvalitné probiotiká si dať?

madeincssr
9. jan 2024

Hej, teraz je velmi vela respiracnych chorob a su take tahajuce sa dlhsie. Mnohych to postihlo. Nemam uz srdiecka, tak posielam aspon takto 💙🌷🍀. Drzte spolu a ver, ze onedlho bude lepsie ☀️. Postupne sa z chorob dostanete a partner si pracu najde, urcite.

lucik194
9. jan 2024

tak vo februari vymena straze, ty do prace a muz doma s dietatom

bobincek
9. jan 2024

Všetko raz skončí, výdrž, rob čo vladzes, najdôležitejšie veci..
Ťažšie obdobie, aj my sme mali také..
4Dospelí a 1Dieta, zlomenina, covid, nemocnice..
Nielen zdravotné problémy, ale aj finančne a co bude ďalej?!
Výdrž všetko sa časom ustáli a vyrieši 😘

marianarem
9. jan 2024

Ach jaj, uplne sucitim, my sa tocime v jednom kole odkedy maly nastupil.do skolky v septembri 2022. Prve mesiace boli ako pises, plynule z jedneho do druheho. Cez Vianoce sme mali skolkarsku virozu a covid zaroven. Na jar sa intervaly medzi chorobami predlzili, ale maly si zase zlomil riuku, otravil sa morskymi.plodmi, vopchal si do nosa ozubene koliesko..Chorob sme mali doma za prvy skolsky rok 14. Je to velmi ubijajuce. Teraz sa uz objavili prve lastovicky, uz sme mali niekolkokrat 2 tyzdne prestavku medzi chorobami, nie vzdy to uz s muzom chytime...neboj nebude to trvat navzdy ale pocity chapem.

pralinka25
9. jan 2024

nepomoze ti to ale nie si v tom sama. my to iste 3 deti 2 dospely. v pondelok mam nastupit po materskej do prace a mam normalne z toho mindrak ako to dame s tymi chorobami

ivangeline
9. jan 2024

Tiez to chapem.Len tak tak sa drzime! Skuste si to lepsie prerozdelit. Prestriedat sa. :(

roja01
9. jan 2024

Hovori sa, ze imunita je v tenkom creve. A preto je dobra prevencia zamerana na dosiahnutie optimalnej mikroflory v creve. Takze zdravo jest, uzivat prirodne kvasene produkty (kyslomliecne, kvas.kapusta...), probiotika (striedat typ) a uzivat prirodne "antibiotika" a prirodne vitaminy, najma C. Osvedcena je cesnakova voda, ktora sa pije rano a vecer. Velmi nezatazuje cesnakovym zapachom. Vecer sa napusti do kompotoveho pohara obyc.chladna voda (0,5-0,7l) a vlozi sa do nej 1 strucik olupaneho prekrojeneho cesnaku. Necha sa cez noc luhovat. Pije sa kazdy den, polovica rano a druha vecer, a to aj mesiac.
A pre deti je vhodne rano a vecer po1 kavovej lyzicke Rakytnikoveho sirupu (napr.od Weledy) a to od septembra az do marca, t.j. po cele chladne obdobie.

renatka100
9. jan 2024

Aj my mame rovnako stale choroby uz takmer dva roky ako je maly v skolke, pevne nervy zelam, su aj horsie choroby treba to brat tak, ze z virozy sa clovek dostane…drzim palce

terry658
9. jan 2024

Nezúfaj si! Je to náročné, ale prežiješ to. Ver mi viem o čom hovorím. Ja som obdobie sme chorí dvaja dospelí a dve deti vymenila za sme chorí dvaja dospelí a tri deti 😂
Nič s tým prosto nespravíš, musíš si len nájsť spôsob ako cez to prejsť aby ťa to nezničilo úplne. V júni už bude od chorôb pokoj, teda pokiaľ ste už mali kiahne 😂

doriiis
9. jan 2024

Len vydrz autorka.Nie si sama,čo má pocit,že niečo je zle.Ja ležím od 17: 00 v posteli a nedokážem sa pohnúť.Mam hnacku a zimnicu.Vedla spí dieťa s kiahnami a muž má seknuty krk.

lonely66
9. jan 2024

ten nadpis znie tak, akoby ste s nejakými nepríjemnými diagnózami bojovali minimálne 5 rokov 🙂 čo sa týka straty práce, zaznel tu výborný komentár. ak si muž do 2-3/2024 nenájde prácu, vráť sa do práce ty a on ostane s dieťaťom. a čo sa týka ochorenia, ktoré sa vrtí v rodine pár týždňov, to zmizne, odíde a bude fajn. buď vďačná za to, že nie ste vážne chorí (celoživotne až smrteľne). toto ako prihrmelo, tak aj odhrmí a všetko sa utrasie. len to chce čas.

aliaray1
9. jan 2024

Si super!
My sme dali covid...teda kym to odznelo u muza a dcery (10 mes vtedy), draplo to aj mna a mne uz nemal kto pomahat.
Ked som sa tesila, ze po niekolkych mesiacoch pride vytuzene volno az 2 tyzdne...manzel hned o den dostal crevnu virozu norovirus, o 3 dni po nom dcerka. Nespala som skoro ze vobec, babo, dehydratovane, robila som vsetko, skoncili sme na urgente s navrhom na hospitalizaciu, o den som to odlozila, ze to riskneme, o den sme sli na infekcne a odtial nas otocili, ze sme to prave zvladli. Nestihla som sa ani potesit a rano na to som to schytala ja.

No na porazenie. Po 1.5 tyzdni dovolenky muz ratoval ako tak mna, staral sa o dceru a...siel naspat do prace.
Doslova sme pres...li dovolenku. Dalsia bude neviem kedy. Uz teraz sa bojim...Vianoce mal len den dovce, respiracne...oni za 2 dni zdravi, ja 4 tyzdne aj s prieduskami.

Je to tak blaznive, ze by mi to bolo aj smiesne keby to nebola pravda 🤦‍♀️🤷‍♀️

milka1988
25. júl 2024

Ako ste to zvládli? Teraz je uz leto tak konečne na chvíľu pokoj 🙈