Už mesiac mám vyrážku na brade

20. nov 2022

Baby uz som zufala mam jednu malu vyrazku na brade uz mesiac! Bola to klasika vyrazka ktora bola cervena tak biela. Vytlacila som ju tak este raz urobila sa chrasticka. Po dnou som mala az belave asi zrazena krv . Tak si uz od stvrtku pravidelne svietim biolampou a zas cez den ked mam make up chrasticka tak sa urobi taky film chrasticka odpadne a zas ako keby cervene nevidim este vysledok mam doma iba contratubex pomoze mi? Nemate skusenosti? Ku koznej sa dostanem o mesiac☹️

loginexistuje
20. nov 2022

asi tam mas este hnis hlbsie ked sa ti to nechce zhojit ja by som potrela ichtaylovou mastou taka hneda smradlava a moze ti to vyhnisat este

autor
20. nov 2022

@loginexistuje ok lupim dakujem ano mala som tam lebo ked som svietila minule este mi sama zas zbelela

petamich
20. nov 2022

natri ichtyolom ten vytiahne hnis 🙂

autor
20. nov 2022

@petamich dufam uz som natrela nakoniec som ju nasla doma

lindusss2016
20. nov 2022

Ichtyolom treba nahrubo natriet a prelepit na noc

autor
21. nov 2022

@lindusss2016 ok dakujem

xsandrax
21. nov 2022

Ja keď mám takéto niečo, tak si kúpim sterilnú ihlu, prepichnem to a vytlačím von, potom sa mi to raz dva zahojí 🙂

autor
22. nov 2022

@xsandrax prave to som robit nechcela ale ichtocil a biolampa uz robi swoje uz je plocha a bleda snad uz do konca tyzdna nebude ani stopy

xsandrax
22. nov 2022

Uvidíš, hádam ti to zmizne 🙂 mne sa to síce zvonku zahojilo, ale keď som si kožu natiahla, tak bolo vidieť, se tam niečo pod ňou mam a to miesto bolo aj také červené a nezmizlo mi to ani po 2t, tak som musela pristúpiť k tejto praktike 😄 ale ta čierna mast je top 🙂

autor
22. nov 2022

@xsandrax no ani
Som nevedela ze je taka dobra dakujem😇

kuravesele
23. nov 2022

Ak to mas malu otvorenu krvnu cievku, tak ti pomoze len navsteva kozneho lekara, ktory to odpali laserom...aby sa ti to uzavrelo...ak sa ti to nenapravi, zbytocne na to davat dlhodobo kadejake kremy...

autor
23. nov 2022

@kuravesele uznsami uzavrelo. A je to uz len lupka niaky hrbolcek chvalabohu

kuravesele
24. nov 2022

Na oko to byva uzavrete, nekrvaca to...ale ak je to ako krvava - cwrvena vyrazka, ktora nevie dlhodobo prejst, tak to jedine laserom odpali kozny...

autor
24. nov 2022

@kuravesele dakujem za radu