Už dva týždne sa mi nedá prehltať

m22ab23
14. dec 2022

Dobrý deň už viac ako dva týždne sa mi nedá prehĺtať pevná strava. Prakticky nejem a mám neustále pocit hrče v hrdle.. že sa mi ani nedá poriadne rozprávať.
Myslite že by to mohla byt len tetania? Alebo niečo horšie npr: laryngospazmus.
Ďakujem za odpovede!

loginexistuje
14. dec 2022

keby si mala laryngospazmus tak to urcite netrva viac ako dva tyzdne
je to jeden z beznych priznakov tetanie 😉

janinah
14. dec 2022

Keby si mala laryngospazmus,tak tu teraz nevypisuješ...koľko má trvať zdrav.problem,aby ta doviedol k dr?

wild_nature
14. dec 2022

@m22ab23 ja som toto mala . Dala som si kvôli tomu vybrať krčné mandle a pomohlo

xsandrax
14. dec 2022

@m22ab23 chod k Dr, mňa keď bolelo hrdlo viac ako 2t, tak mi robila stery

nikpa
14. dec 2022

@m22ab23 pocit hrče v hrdle býva aj zo zlého trávenia. Môžeš mať reflux, vystreluje ti to späť, kyselina dráždi trubicu a z toho máš akoby bolesť hrdla a pocit hrče v krku. Takže možnosti máš viac, treba zájsť na začiatok k obvodnému.

zuzikak
14. dec 2022

treba ist k lekarovi aby ta riadne vysetril a vylucil milion dalsich diagnoz.

wild_nature
14. dec 2022

A ešte že veľmi veľa takýchto veci prameni z duchovných príčin , psychika, stres. Treba hľadať koreň problému, hlavne si nedávať na to žiadne lieky. Mne takto stanovili chybnú diagnózu silný reflux a vôbec… keby poosluchnem lekára a beriem lieky, tak neviem kde som teraz….Človek by ani neveril, ake prepojenia môžu mať fyzické príznaky.

scorpionflower1
14. dec 2022

@m22ab23 mal to kamarat, bolo to psychickeho pôvodu.

m22ab23
autor
15. jan 2023

@wild_nature bola som u gastrologa ale vyšetrenia som sa bala. Tiež si skôr myslím že to bude psychogeneho.. leno všimla som si že mám pri jedle paniku že sa zadusím… jesť sa mi dá len keď sa zobudím.. ( akoby som v tedy mala najmenší strach)..