Aojte prosim vas poradte mi uz cca dva tyzdne nas trapi kasel a hlieny nie a nie to vykaslat dusime sa cele noci lieky od dr nepomohli skusali sme aj bravcovu mast naparovanie nad solou cibula do ponoziek no iz som zufala strasne bolestii hlavy a teploty po 4dnoch chvala bohu ustupili
Dala nam lieky a hotovo zapal priedusiek po telefone
@petus998 no tak treba znovu zatelefonovat a dozadovat sa vysetrenia.
@simsalabim vcera som sa nevedela dovolat nikdo nedvihal dnes idem pokracovat
@petus998 no nic ine ti neostava. Drzim palce.
@simsalabim ved toto dakujem
No to nevyzera dobre...dozadujte sa vysetrenia urcite.drzim palce.
Tymianovy sirup uvar a za 3 dni je ok 🙂..nam to stale pomaha
A to som mala co robit sama zo sebou
Skuste este inhalator a vincetku vodu rychlo kupit..
@petus998 ja mam takyto recept na tymianovy sirup - 250ml vody, 200g krystaloveho cukru, sacok tymianu (korenie - taky sacok). Vodu s cukrom privedies k varu, povaris par minut, vsypes tymian, zakryjes pokrievkou, vypnes. Scedis po niekolkych hodinach (4-5). Skladovat v chladnicke. detom velmi chuti, ale ci na taketo vlecuce sa ochorenie zaberie, neviem...mozno treba ATB...
@simsalabim dala nam nejaky sirup a ja si mam davat paralen 500a vitamin c no ziadna ulava po dvoch t a nechcem do seba a deti pchat same tabletky a sirupy vsetko ide na pecen skor hladam nieco prirodnejsie tych liekov sme sa najedli od narodenia akurat tak dost si myslim
@petus998 a nijake odbery? Po dvojtyzdnovej chorobe by sa uz asi patrilo...
@angelinja nechcu nas dat tesovat ... sice neviem dovod ale volala som aj na infolinku bo mi povedali ze ak som nebola v zahranici alebo v kontakte z osobou ktora bola v zahranici tak si musim dat spravit test sama obi bezplatne nam to naurobia a ja mamentalnej situacii nemozem dovolit si dat test spravit sama
@simsalabim prosím ta a ako davkujes ten sirup, koľkokrát denne dávaš?? Ďakujem
@petus998 otras povedz ze to splatis na splatky teda..toto je neskutocne napis to niekam pokym toto nedojde do medii tak sa nic nezmeni..kde potom robia tych 5 tisic tesvot??ano pre starych v domovoch!!! kde maju byt v karantenach a nemaju mat ani vychadzky ani navstevy..tam sa minaju tisice testov!!mali tam otestovat predsa iba zamestnancov..pokial by drodrzovali co mali tak jedine zamestnanec to mohze doniest tym padom testovanie vsetkych akoze klientov jak ich nazvyvaju je totalne zbytocne a strata penazi..a ptoom ludia s detmi a pracujuci takto dopadaju..ach ja nemam slov lebo sa len rozculim
@lenka2710 1 cajovu lyzicku 3-5x denne som davala detom. Teraz, ked urobim, uz si davaju celu lyzicu (najmladsia ma 14).
@petus998 a lekar co na to?