Dobrý deň, mám už 2 roky opakovane zápaly močových ciest. Som z toho už zúfalá pretože najdlhšie som mala od nich pokoj len mesiac ináč s tým bojujem pomaly každý týždeň-dva. Snažím sa dodržiavať pitný režim, brala som uro-vaxom, samozrejme antibiotika, dobrá hygiena ale stále sa to opakuje aj keď sa naozaj snažím pre to robiť skoro všetko. Viete mi poradiť čo pomohlo Vám? Mali ste niekedy také vážne problémy? Ďakujem.
vodu mate z vodovodu?
@zuzi56 prosím ťa, to rozšírenie si ako vnímala? Znie to strasidelne.
@anonym0001 ani to neni cítiť, potom Adi dve hodinky taký troska divný pocit, a potom v pohode.
@zuzi56 prosím vás ako dlho trval ten zákrok? Boli ste aj hospitalizovaná v nemocnici ? Tiež mám ísť na cystoskopiu aj na rozšírenie
@99hviezda999
Cystoskopia trva troška dlhšie ako preventivka u gynekológa ,
A kalibrácia tiež tak asi, ale asi to nebudú robiť naraz si myslím, je to nebolestivé , iba take nepríjemne .
@alexa99 Ahoj Alexa. Hladas prirodny sposob liecby?? Vsetko toto rieši iba nasledok, resp. prejavy. Ale ak sa chceš zbaviť castych zapalov natrvalo a bez chemie, odporucam ti riesiť príčinu zapalov. Prícinou je znecistene telo od toxinov, jedov, chemie, tazkych kovov, parazitov, pliesni, bakterii, virusov...a prekyslenie nevhodou prevazne kyselinotvornou stravou. Riešením je pre Teba očista tela a zmena životosprávy. Ja som si týmito krokmi vyriesila casté zápaly prínosovych dutin, nadchy, bolesti hlavy, caste mykozy, plesne, traviace problemy, kozne problemy, zapaly malych klbov. Ide o to, že uzdravenie byva trvalé, pokiaľ clovek dodrziava dobru zivotospravu 🙂 A okrem toho uz nebyvam vobec chora 🙂 Tie nadchy boli dosť otravné :/ Tak kto by chcel, vieme sa porozpravať konkrétne, čo by Vám pomohlo na vaše problémy 🙂
@alexa99 wobenzym