Baby, kojim dva mesiace a neskutocne mi zacali padat vlasy 😞 Malinka je dost chulostiva na brusko, tak sa bojim uzivat vitaminy, resp co mozem pri dojceni na zastavu padania vlasov?
Áno tak ako píše vyššie. Je to pôrodom. Ja som nekojila môj syn má 10 mesiacov a vlasy mi stále padajú. Obrovské chumace vlasov pri sprchovaní a vlasy pri spánku musím mať v gumičke inak by boli po celej posteli. Prejde to
jooj ja som si tiez naivne myslela, ze mna toto obide... zial 4ty a polovicku 5teho mesiaca po porode mi padali kazdy den neskutocne vela vlasov... potom som zacala uzivat urcite pripravky, ale bohvie ci vdaka nim mi prestali padat... a rastu mi nove, take baby vlasky hh vyzeram furt ako strapata 😂
Skús kofeínový šampon. Vlasy oplachovať v žihlave- odvar- 2 hrste žihlavy zaliať litrom vody. Keď začne vrieť, vypnúť plameň, nechať trochu vychladnúť.
Dobrý deň..rozmýšľali ste aj nad prírodnou liečbou? Ak by ste mali záujem, napíšte mi.... Z vlastnej skúsenosti viem, že vyskúšanie aj takejto cesty nie je na zahodenie
V jeseni a na jar je najviac sily v koreni byliniek. Vykopať pár koreňov žihľavy aj lopúcha. Dať do liehu z lekárni.Luhovať 14 dní- na linke a večer potierať pokožku hlavy. Vlasy znovu vyrastú
nic-nieje to dojcenim ale porodom a navratom hormonov do povodneho stavu .. 90% zien si tym preslo ...